To je to što me zanima!

Veseli se snimanju: Glumac Eric Roberts dolazi u Hrvatsku

Holivudski glumac Eric Roberts (59), koji će u filmu 'Someone Dies Tonight' igrati jednu od glavnih uloga, zbog snimanja istog nekoliko će dana provesti u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Snimanje filma 'Someone Dies Tonight' započinje u ožujku 2016. godine, a isto će biti realizirano u sklopu međunarodnog projekta pod vodstvom produkcijske kuće 'DrePictures' iz Njemačke uz suradnju 'Mindfilms International' iz Indije te producenta iz Hrvatske. 

Film će se snimati na lokacijama Osječko-baranjske županije, a snima se do svibnja 2016. godine. Uz Erica Robertsa u filmu igraju Costas Mandylor, Maik van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej, Angelo Borer, Božidar Alić, Goran Stjepanović i Ivana Elektra.

Producent filma 'Someone Dies Tonight' je Vjekoslav Katušin koji u filmu također ima i ulogu.

- Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte. S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku – izjavio je Katušin.

PR fotografije

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kung fu panda 04.02.2016.

    moram ekipu angažirati da mi nabavi autogram :))) dragi Baranjci i Osiječani dajte se potrudite za pandu plizzzzzz

  • bakaslis 04.02.2016.

    Julija je nekad bila sestra poznatijeg Erica...Svim mulcima/klincima koji su odrastali krajem 80-ih bio je faca u tada kultnom filmu Najbolji od najboljih, mislim da su ga tako naši preveli...Malo nakon toga imao je jos dva hita "U posljednjoj fazi" i "Specijalist" onda ga je droga zel, ali vratio se uspješno u "Vitezu tame"...Snimanje u Hrvatskoj pokazuje da je povratnička slava bila kratkog vijeka

  • DALMATINKA 04.02.2016.

    bio je predivan kao mlad dobar glumac al god čine svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare