To je to što me zanima!

Veselo kod Graše: Punica slavila rođendan, a kumovi se družili

Kako doznajemo, obitelj Huljić i Grašo slavili su na ručku u Splitu. Petar Grašo u petak je imao koncert u Spaladium Areni, na kojem je bila i njegova supruga Hana
Vidi originalni članak

Hvala ti, prijatelju moj. Kume, napisao je slovenski chef Tomaž Kavčić u opisu fotografije koju je podijelio na svom Instagram storyju.

CIJELA OBITELJ U SPALADIUM ARENI Huljići su s kćeri Hanom bodrili zeta Grašu na koncertu u Splitu: 'Sretan sam, ovo je moj grad!'

Dino Rađa poklonio mu je dres Boston Celticsa, u kojima je košarkaška legenda napravila NBA karijeru. Kavčič je jedan od trojice kumova Petra Graše, kao i Rađa. Treći kum je Grašin prijatelj iz djetinjstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Instagram storyja s profila slovenskog chefa vidljivo je da su se Rađa i njegova supruga Viktorija, Kavčič i njegova supruga Flavia te Marijana Batinić družili u Sloveniji, u Kavčičevu restoranu. U nedjelju je pak Grašina punica Vjekoslava Huljić proslavila 59. rođendan.

Kako doznajemo, obitelj Huljić i Grašo slavili su na ručku u Splitu. Petar Grašo u petak je imao koncert u Spaladium Areni, na kojem je bila i njegova supruga Hana.

GLAVNA PODRŠKA Trudnica Hana na Grašinom koncertu pozirala s roditeljima

Glazbenica je u zelenoj haljini otkrila trudnički trbuh, a treba roditi, kako doznajemo, početkom srpnja u splitskom rodilištu. Par očekuje curicu, a ime će, kažu izvori bliski novopečenim supružnicima, biti tradicionalno dalmatinsko.

Zbog skorog dolaska prinove nisu bili na medenome mjesecu. Nakon crkvenog vjenčanja par na jesen planira mega feštu s 500-tinjak uzvanika, među kojima će biti i brojni glazbenici. 

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • savršena 29.03.2022.

    Evo zašto su rađini prisli na stranu graše , ima sada veliku obitelj utjecajnu ipak rađina bi mogla opet i klupi i sumarku zapivati i onda njih zovu kad god je nesto jadna drustva neiskrena i puna interesa sto je najzalosnije ne izgledaju uopce iskreno sto oni imaju sa punicom ..uzas uzas

  • crni77777777 29.03.2022.

    bit će vatreno kad se kumovi poćnu združivati

  • VAN DER SRAL 29.03.2022.

    Punica sa dve interkontinentalne balističke rakete 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare