Obavijesti

Show

Komentari 12

Huljići su s kćeri Hanom bodrili zeta Grašu na koncertu u Splitu: 'Sretan sam, ovo je moj grad!'

Huljići su s kćeri Hanom bodrili zeta Grašu na koncertu u Splitu: 'Sretan sam, ovo je moj grad!'
16

Ovo je bio jedan preveliki val energije i prepun sam dojmova, rekao je Petar. Nastupao je 140-ak minuta bez pauze u Splitu

VIDEO

Koncert Petra Graše (45) u splitskoj Spaladium Areni u petak navečer trebao je započeti u 20 sati, no glazbenik je na pozornicu stigao tek sat vremena kasnije. Kao i tjedan dana ranije u Zagrebu. Ipak, gotovo 12 tisuća ljudi nije mu ništa zamjerilo. Publika je s njim u glas pjevala hit "Srce za vodiča" koji je Grašo snimio sa suprugom Hanom Huljić (31).

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Fan na Grašinom koncertu digao transparent 'Di je Hana?' 00:14

Odmah na početku pjesme iz publike je osvanuo veliki transparent "Gdje je Hana?", koji je glazbenika, kao i cijelu dvoranu, iskreno nasmijao da je čak na trenutak morao prekinuti pjesmu.

Hana je na koncert stigla u pratnji roditelja, glazbenika Tončija (60) i Vjekoslave Huljić (58). Zelena haljina istaknula je njezin trudnički trbuščić. Bili su i Petrovi roditelji, bivši košarkaš Zoran i Snježana Grašo.

- Ovo je bio jedan preveliki val energije i prepun sam dojmova. Ovo je moj grad i to uvijek sa sobom nosi veliku odgovornost i nije lako. Toliko dobre energije i 140-ak minuta bez pauze je nešto fantastično - rekao je Petar. 

Trudnica Hana na Grašinom koncertu pozirala s roditeljima
Trudnica Hana na Grašinom koncertu pozirala s roditeljima

Bio je to prvi koncert u Spaladium Areni od početka pandemije.

- Kada smo planirali koncerte bili smo usred mjera i nismo znali kad će se moći održati, ali vjerovali smo da će se to dogoditi i dogodilo se u najboljem mogućem trenu kad nam je dozvoljeno da se ponovno svi okupimo. Mislim da je, između ostalog, ta energija i želja publike da me vidi te da je slobodna - bila velika. Toliko sam sretan što sam svjedok tih prvih koncerata. Krenuli smo u Kopru, uslijedile su dvije zagrebačke Arene i sad moj Split. Sretan, sretan, sretan! - rekao je Grašo.

Split: Petar Grašo u Spaladium Areni pjevao pred 12 tisuća ljudi

S koncertima nastavlja u Ljubljani, Skoplju, Beogradu, ali i u Puli, Šibeniku i brojnim drugim gradovima. U Splitu smo popričali s Grašinim velikim obožavateljima.

- Za umjetnika kao što je Grašo isplatilo bi se čekati i duže, tako da mu je kašnjenje oprošteno. Mi smo svi napokon ovdje zajedno. Pjevalo je u isti glas na tisuće nas i ovo je nešto što mi je falilo, a Petar je samo šlag na tortu - rekla je Splićanka Anamarija koja je jedva dočekala koncert svog omiljenog pjevača. S njom se složio i sugrađanin Stipe.

Split: Petar Grašo u Spaladium Areni pjevao pred 12 tisuća ljudi

- Mislim da njemu nema do koncerata u Splitu, kod kuće je uvijek najbolje. Rasprodao je on dva puta Zagreb, ali sigurno nema tog žara. Mislim, pogledajte kralja koji je digao plakat s upitom gdje je Hana... mislim da to samo nama u Splitu može pasti na pamet - rekao je Stipe te dodao kako je na koncert poveo djevojku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin