To je to što me zanima!

Vesna Pisarović dolazi na Doru: 'Bit će zvijezda show programa'

Pjevačica je pripremila je atraktivan nastup te će gledatelji slušati njezine hitove u osvježenom ruhu, čekajući rezultate glasovanja ovogodišnje Dore
Vidi originalni članak

Vesna Pisarović (42) nastupit će u show programu ovogodišnje Dore, koja će biti u subotu 13. veljače u Opatiji, uz izravni prijenos na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

POGLEDAJTE VIDEO: Natjecateljica Dore Nina Kraljić u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vesna Pisarović bila je predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2002. godine u Tallinu, u Estoniji. S pjesmom 'Sasvim sigurna' (Everything I Want) osvojila vrlo visoko 11. mjesto. Također, Vesna se na tom natjecanju predstavila i kao autorica, napisala je pjesmu 'In the Disco' s kojom je Bosna i Hercegovina na Eurosongu 2004. osvojila deveto mjesto.

Pjevačica koja paralelno vodi dvije karijere, jazz i pop, kojem se vratila prije dvije godine, pripremila je atraktivan nastup koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Čut ćemo njezine hitove u osvježenom ruhu te vjerujemo da će mnogi uz njih i zapjevati, čekajući rezultate glasovanja ovogodišnje Dore.

Vesnin veliki koncert u Domu sportova bio je otkazan zbog pojave pandemije, a Dora će, vjerujemo, biti putokaz povratka na glazbene pozornice, i Vesni, ali i svim drugim izvođačima.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VESNOM PISAROVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 64

  • jamesbond7777 09.02.2021.

    Danas bas svatko je zvijezda 😊😊kod nas!!! U Americi proda milijun ploča pa se necuje za nju/njega... A kod nas proda 43cd+7 gramofonskih ploča i dobis platinastu plocu za najviše prodanih u hrvatskoj 🙄🙄🙄😎😎😎😎

  • japanokinezjapano 09.02.2021.

    Ona je toliko nebitna, a ipak je neko gura.

  • Trump Jong Un 09.02.2021.

    Pupi osim politike drma i u glazbi 🔊

Komentiraj...
Vidi sve komentare