To je to što me zanima!

VIDEO Breskvica povećala usne, fanovi pratili njen zahvat uživo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Breskvica ima mnogo obožavatelja na društvenim mrežama koji je podržavaju u svemu pa su tako i sada svi pohvalili njenu promjenu i zaključili kako je lijepo povećala usne. Druge brine što je ovo, kako tvrde, loš primjer mladima koji ju prate i idealiziraju
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Anđela Ignjatović (20), poznatija kao Breskvica, odlučila se povećati usne, a cijeli zahvat je podijelila sa svojim pratiteljima na Tik Toku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Breskvica ima mnogo obožavatelja na društvenim mrežama koji je podržavaju u svemu pa su tako i sada svi bili oduševljeni kako je lijepo povećala usne.  Ona je postupak zahvata objavila u videu, a komentari su puni komplimenata i pohvala. Druge ipak brine što je ovo, kako tvrde, loš primjer mladima koji ju prate i idealiziraju Nakon prekida s Mihajlom Veruovićem Voyagem, Breskvica uplovila je u novu vezu, ali sadašnjeg dečka krije od očiju javnosti, piše Blic.rs.

TINEJDŽERE SU BACILI U OČAJ Breskvica progovorila nakon prekida s Voyageom: 'Imam mir i novog dečka, ne odvajamo se'

- Naučila sam da sve što radim krijem. Nitko ne zna gdje sam i što radim i to mi je najvažnije, da imam svoj mir. On je neko tko voli svoju privatnost i ja ga ne želim pokazivati, ako on to ne želi - izjavila je u intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • L&L1234 08.02.2022.

    Gdje breskvica?

  • mqxi 08.02.2022.

    ko je ta

  • djuro 987 08.02.2022.

    Znači prenosili su zahvat na breskvici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare