To je to što me zanima!

Video: Bruce Springsteen na koncertu izveo Bowiejev hit

Bruce Springsteen i njegov E Street Band izveli su veliki hit Davida Bowieja, ‘Rebel, Rebel’, koju je najavio zahvalom Bowieju što mu je pružao potporu u počecima
Vidi originalni članak

Bruce Springsteen i njegov E Street Band na prvom koncertu velike turneje nazvane ‘The River Tour’ izveli su veliki hit Davida Bowieja, ‘Rebel, Rebel’ , u sjećanje na legendarnog glazbenika. Bruce je pjesmu najavio zahvalom Bowieju što mu je pružao potporu u počecima karijere .

Otkrio je i da ga je Bowie zvao tijekom snimanja svog albuma ‘Young Americans’, sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Inače, na turneji koja je upravo počela, Springsteen će imati 24 koncerta. Koncertima Bruce obilježava 36 godina od objavljivanja albuma ‘The River’, izvodit će sve pjesme s tog albuma, a, sada je jasno da će biti i iznenađenja, kao što je izvođenje velikog hita pokojnog Davida Bowieja

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Poljsko Pašče 17.01.2016.

    do sest ujutro se pratila setlista. Jersey devil is back!!! <3

  • Tomislav Petrić 17.01.2016.

    Imao sam srece biti na koncertima i jednog i drugog u vise navrata... Zamislite koliko dugo postoji zemlja a ja sam imao srece zivjeti u isto vrijeme kao Bowie, Freddy Mercury i jos toliko njih koji su nas prerano napustili... Dva rock velikana. The Starman Bowie nas je napustio ali ce nas vjecno dalje svojom glazbom uveseljavati i fascinirati... Bruce, you're still the Boss!

  • prajdali 17.01.2016.

    Tek sada mnogima postaje jasno tko je bio David Bowie i koliki je bio njegov uticaj na suvremenu glazbu.Nitko,ali baš nitko,ne može popuniti prazninu koja je ostala njegovim odlaskom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare