To je to što me zanima!

VIDEO Kantautor J.R. August i srpski redatelj snimili hrvatsku verziju 'Sluškinjine priče'

U spotu koji traje šest minuta cijela radnja vrti se oko djevojčice koju, sudeći prema viđenom, starije žene uče kako jednog dana postati sluškinja, odnosno konkubina...
Vidi originalni članak

Hrvatski pjevač i tekstopisac Nikola Vranić (33), poznatiji po umjetničkom imenu J.R. August, sa srpskim redateljem Stefanom Đorđevićem snimio je novi spot za pjesmu 'I'm Afraid The Bird Will Die'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Spot za pjesmu, koji je nedavno objavljen na Nikolinom YouTube kanalu, uvelike podsjeća na HBO-ovu globalno popularnu  distopijsku seriju pod nazivom 'Sluškinjina priča'. 

U videozapisu koji traje šest minuta cijela radnja vrti se oko djevojčice koju, sudeći prema viđenom, starije žene uče kako jednog dana postati sluškinja no, ona odlazi za mladim dječakom koji ju zove na igru i zbog toga umire. Likovi u spotu imaju gotovo jednake kostime kao i glumice u seriji. 

PREPOZNALI TALENT On je nova senzacija: Nikola iz Zaboka oduševio je Coldplay

Podsjetimo, radnja HBO-ove serije odvija se u bliskoj budućnosti te fikcionalnoj državi Gilead, a žene koje tamo žive, odnosno koje su tamo dovedene prisilno, moraju živjeti kao konkubine pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom. 'Sluškinjina priča' prije pet godina osvojila je nagradu za najbolju dramsku seriju, a na sumnjamo kako će se spot Stefana i Nikole jednako toliko svidjeti publici. 

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare