To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte nastup para koji je ispao iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Sviđa li vam se?

Iako su Antun i Lara dobili najmanje bodova, HRT-ov televizijski voditelj nije razočaran što je prvi napustio show već se veseli što će se napokon vratiti normalnom životu
Vidi originalni članak

Voditelj Antun Ponoš i njegova partnerica Lara Antić Prskalo sinoć su prvi napustili show 'Zvijezde pjevaju'. Izvedbom pjesme 'Ring Of Fire' nisu uspjeli impresionirati žiri, ali ni gledatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, natjecateljski par nakon nastupa od žirija je dobio 24 boda, s tim da ih je pjevačica Danijela Martinović (50) pokušala  motivirati dignuvši, za njih najvišu ocjenu, sedam. 

Ipak, na kraju emisije, kada su se zbrojili bodovi žirija i glasovi gledatelja, televizijski voditelj Antun i Lara ostali su na dnu tablice i tako postali par koji prvi mora napustiti show. Sudeći prema komentarima nakon ispadanja, Antunu to i nije toliko teško palo.

- Napokon ću se vratiti normalnom životu - rekao je. 

DOBILI NAJMANJE GLASOVA Antun i Lara prvi su ispali iz showa 'Zvijezde pjevaju'...

- Zahvalila bih se žiriju, publici, orkestru. Puno znači kada je publika tu - dodala je njegova partnerica Lara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 27.03.2022.

    Ugodno iznenadio simpatičnošću, i ja ne pjevam ništa bolje od njega,,tako da je  on to čak  dobro savladao i odradio. Netko je trebao ispasti ,ta  eliminacija  je prebrza, i Pavarotti se ne bi snašao :D

  • melonne 27.03.2022.

    Simpatičan čovjek....ali ne zna pjevati😊 Dakle,zasluženo....😊

  • Madalean 27.03.2022.

    Čim je otvorio usta čovjek je producirao fake tonalitet. Nastavio je sa falševima, I samo bi  sporadično pjevački okrznuo ispravan ton. Ali, na stranu i takve greška, pa čovjek je amater i to je sasvim razumljivo. No, nema karizme i energije u pjevanju, nema emocije, oko njega je potpuna osobna praznina. Zato je ispao, s pravom. Barba držite se vi pasa i mačaka. Sretno! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare