To je to što me zanima!

VIDEO Pokušavala pobjeći iz 'Zadruge' pa zaglavila u kanalu

Mima Šarac je zbog ljubavnih problema planirala pobjeći iz kontroverznog realityja kroz podzemni kanal ispod ograde imanja, no to joj nije pošlo za rukom, a snimka je odmah postala viralni hit
Vidi originalni članak

Milana Mima Šarac, natjecateljica pete sezone kontroverznog srpskog reality showa 'Zadruga', pokušala je pobjeći s imanja u Šimanovcima na dosad neviđen način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mima se planirala provući kroz podzemni kanal ispod ograde imanja, no to joj nije pošlo za rukom. Zaglavila se te su joj dvojica zaštitara morala pomoći da se izvuče.

Iako je njezin bijeg neslavno propao, video je odmah postao viralan te su Mimu korisnici društvenim mreža prozvali 'krticom'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Razlog Milaninog pokušaja bijega bili su ljubavni problemi. Naime, reality zvijezda bila je u vezi s oženjenim Nikolom Grujićem, te ju je uznemirio telefonski poziv u kojem je njegova supruga poručila da ga čeka.

Novogodišnja 'Zadrugovizija' Kontroverzni reality 'počastio' publiku skandaloznim točkama i svađama, a pobijedio je Hrvat

- Kap koja je prelila čašu, pukla sam, skupilo mi se. U tom trenutku mi je došlo da izađem odavde. Ovdje sam se jako osramotila, ostavila sam ga na ružan način. Osramotila sam i sebe i njega i naše obitelji - rekla je Mima nakon neuspješnog bijega.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • anonimnianonimus 03.03.2022.

    da si se barem zaglavila i ne izasla nikad iz tog kanala mislim da bi svi bili sretni i zadovoljni

  • 02.03.2022.

    Spasioci su procijenili da je najmanja šteta da je vuku za glavu.

  • sarcasmo 02.03.2022.

    Zadruga? jel to onaj bend?

Komentiraj...
Vidi sve komentare