To je to što me zanima!

Vin Diesel optužen za seksualno zlostavljanje. Bivša asistentica: 'Masturbirao je i uplašio me...'

U tužbi se opisuju da se napad dogodio nakon kasnog noćnog izlaska. Diesel je uhvatio Jonasson za zapešća i povukao je na krevet
Vidi originalni članak

Glumac Vin Diesel (56) optužen je za seksualno zlostavljanje, piše Vanity Fair.

PRINC WILLIAM NA PRVOM MJESTU ANKETA Oni su najseksi ćelavi muškarci. Tko je vaš favorit?

U tužbi podnesenoj u Los Angelesu u četvrtak, Asta Jonasson tvrdi da ju je glumac seksualno napao u rujnu 2010. godine tijekom snimanja filma 'Brzi i žestoki 5' u Atlanti.

Prema tužbi, Jonasson je bila zaposlena u produkcijskoj tvrtki One Race, koja pripada glumcu. U tužbi se opisuju da se napad dogodio nakon kasnog noćnog izlaska. Njegova asistentica navodno je bila zamoljena da pričeka Vin Diesela u njegovom apartmanu u hotelu St. Regis dok se zabavljao s hostesama iz kluba. Kada su žene otišle, prema tužbi, Diesel je uhvatio Jonasson za zapešća i povukao je na krevet.

PUNO SE POTROŠILO Nastavak filma 'Brzi i žestoki' zaradio je 700 milijuna dolara, a uprihoditi neće gotovo ništa

Navodi da se bojala 'nasilno ga odbiti' zbog svoje vlastite sigurnosti i radnog mjesta. Međutim, kada joj je Diesel pokušao skinuti gaćice, Jonasson je vrisnula i pobjegla niz hodnik. U tužbi se navodi da je Diesel masturbirao dok je 'prestrašena gospođa Jonasson zatvorila oči, pokušavajući se distancirati od seksualnog napada i izbjeći gađenje'.

Jonasson tvrdi da ju je nakon nekoliko sati sestra Diesela i predsjednica tvrtke One Race, Samantha Vincent, nazvala i otpustila nakon manje od dva tjedna na poslu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sanišajn 22.12.2023.

    Zasto to nije napravio ispred mene

  • NenadZG 22.12.2023.

    Nakon 13 godina se setila. Zanimljivo.

  • STorm5 22.12.2023.

    Ovo naglo prisjećanje baš postalo popularno zadnjih godina. :D Pa kako se tek sad toga sjetila...baš kad se proslavio i obogatio!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare