To je to što me zanima!

'Više nisam u kontaktu s obitelji bivšeg dečka. Ne opraštam mu'

Tijana je navodno izjavila da ju je njezin dečko u vidno alkoholiziranom stanju udario šakom u lice i polio hladnim tušem. Nije imala vidljivih ozljeda, ali je otišla na Hitnu pomoć
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Tijana Milentijević (21), javnosti najpoznatija kao 'Žena od sultana', proteklih nekoliko tjedana novinske stupce ne puni zbog glazbenih uspjeha već privatnih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je sada gostovala u jednoj poznatoj emisiji u kojoj je otkrila kako nema namjeru pomiriti se s bivšim dečkom, a s njegovom obitelji, kaže, više nije u kontaktu.

- Ne želim ulaziti u detalje. Prošlost želim ostaviti iza sebe. U vezi smo bili nešto više od godinu dana, a nikada prije nije pokazao znakove nasilnog ponašanja. Ne mogu mu oprostiti niti prijeći preko toga što je napravio - rekla je Tijana i dodala: 

DRAMA SRPSKE PJEVAČICE 'Žena od sultana' nakon što ju je pretukao dečko: 'Teško mi je'

- On ima zabranu prilaska. Nemamo nikakav kontakt ni s njegovom obitelji. Prvi dan sam se čula s njegovom mamom i sestrom s obzirom na to da smo imale dobar odnos. Sada smatram da nema potrebe za komunikacijom.

Podsjetimo, Tijana je navodno izjavila da ju je njezin dečko u vidno alkoholiziranom stanju udario šakom u lice i polio hladnim tušem. Nije imala vidljivih ozljeda, ali je otišla na Hitnu pomoć. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • blek11 07.01.2021.

    Ako ima dečka, zašto ga vara sa menadžerom????

  • ante-portas 07.01.2021.

    Dobra noga.

  • arso 07.01.2021.

    bitna kao i snjeg prije 5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare