Show

Komentari 7

'Žena od sultana' nakon što ju je pretukao dečko: 'Teško mi je'

'Žena od sultana' nakon što ju je pretukao dečko: 'Teško mi je'

Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu, a dečko je redovno odlazio tamo da je posjećuje. Međutim, prije dvije večeri je izbila žestoka svađa koja je eskalirala u pravi skandal, kaže izvor

Srpska pjevačica Tijana Milentijević (21) našla se u središtu skandala nakon što je dečka, bubnjara M.K., prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje, pišu srpski mediji. Sada su 'procurili' detalji incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu, a dečko je redovno odlazio tamo da je posjećuje. Međutim, prije dvije večeri je izbila žestoka svađa koja je eskalirala u pravi skandal. Bio je ljubomoran zbog njenog poslovnog puta - otkrio je izvor blizak pjevačici.

Ona je pak, kada se sve saznalo, istaknula da je izuzetno loše te da ne želi komentirati cijelu situaciju, javlja Kurir.

- Molim vas, teško mi je, ne mogu sada pričati o tome, nisam u stanju - rekla je pjevačica najpoznatija po hitu 'Žena od sultana' te je navodno plakala tijekom razgovora.

Podsjetimo, do incidenta je došlo u jutarnjim satima.

- Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane dečka, s kojim je bila u vezi, u njezinom stanu na Voždovcu. Policija je došla na njezinu prijavu u stan. Tijana je izjavila da ju je njezin dečko prije podne u vidno alkoholiziranom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih ozljeda, ali je otišla na Hitnu pomoć - rekao je izvor iz policije.

Najčitaniji članci