To je to što me zanima!

Višnjić poručio 'vatrenima': Vi ste legende! Sretno i glavu gore

Goran je u svojoj bogatoj karijeri ostvario brojne značajne uloge. Surađivao je s najvećim imenima iz Hollywooda, a jedna od najznačajnijih njegovih uloga svakako je ona Luke Kovača u seriji 'Hitna služba'
Vidi originalni članak

Ovo naša mala zemlja je bila na svjetskom prvenstvu samo šest puta i igrala u tri polufinala. Pa di to ima?!, poručio je glumac Goran Višnjić (50) našim reprezentativcima koji se trenutačno bore za broncu na utakmici protiv Maroka u Katru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je povodom utakmice Vatrenih objavio fotografiju navijača na tribinama, a mnogi su također poručili kako se nadaju da će Hrvatska danas pobijediti.

Inače, Goran je u svojoj bogatoj karijeri ostvario brojne značajne uloge. Surađivao je s najvećim imenima iz Hollywooda, a jedna od najznačajnijih njegovih uloga svakako je ona Luke Kovača u seriji 'Hitna služba' koju je igrao sedam i pol sezona.

INOZEMNA KARIJERA Goran Višnjić o karijeri i djeci: 'Nismo u Hrvatskoj jer ne želim da djecu gledaju kroz mene'

U podcastu Ane Radišić ispričao je nedavno kako je izazvno, a ponajviše teško biti dugo u jednoj ulozi i onda iz te uloge 'izaći'.

Dolazio bih sat-dva ranije u kazalište pripremiti se, i to ne tako da idem kroz tekst nego da dođem i postanem lik koji trebam biti. S druge strane, u 'Hitnoj službi' sam bio sedam i pol sezona, ne možeš stalno biti u tom liku. Ja sam prema želji kostimografkinje uvijek bio u odijelu. Stavljanje kravate koju inače ne nosim nikad osim kad su neka događanja u pitanju meni je bio znak da sam postao netko drugi. Nakon Hamleta bi mi trebalo dva sata da dođem k sebi, znali su da mi se ne trebaju obraćati to vrijeme, a u seriji se izlazak iz lika lakše događao - prepričao je Višnjić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zvizdač 17.12.2022.

    Ah , ne možeš tako i punac ti je legenda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare