To je to što me zanima!

Vitalyjeva cura želi napustiti Split: Otrovala sam se hranom

Putovanja su definitivno narušila moj imunološki sustav. Borim se s trovanjem hranom već dva dana, pokušavam to nekako izgurati i pritom se zabaviti, ali nekako mi ne ide, kaže Kinsey
Vidi originalni članak

Kinsey Wolanski (23), koja je preko noći postala popularna kad je uletjela u teren tijekom finala Lige prvaka nakratko prekinuvši utakmicu, došla je u utorak u Split s dečkom, YouTube zvijezdom Vitalyjem Zdorovetskihjem (27). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što su se kadrovima Dalmacije hvalili po društvenim mrežama, Kinsey se pratiteljima požalila da se već dva dana bori s trovanjem hrane. 

- Putovanja su definitivno narušila moj imunološki sustav. Borim se s trovanjem hranom već dva dana, pokušavam to nekako izgurati i pritom se zabaviti, ali nekako mi ne ide... Sutra putujem kući i jako sam sretna zbog toga - rekla je Kinsey koja, kaže, ipak ne nastavlja sedmodnevno putovanje s dečkom.

Dok je Vitaly hvalio Kinsey kako je odlična djevojka i legenda zbog utrčavanja u teren, ona je otkrila kako je uopće došlo do toga. 

- Rekao mi je da će me ostaviti ako to ne napravim pa sam pomislila 's*anje, moram to napraviti' - šali se Kinsey kojoj prekidanje utakmice nije predstavljalo problem. Kako kaže, bile su dvije ograde i samo je brzo trčala. 

- Malo sam bila u pritvoru, ali sve je prošlo ok - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • japanokinez 26.06.2019.

    Gledam je ovako malu ima ruke baš pravo jake za ručni rad.

  • 26.06.2019.

    ljetna viroza

  • špricer_1 26.06.2019.

    Pa nije ni cudno. U splitu ne valja ni droga a kamoli hrana

Komentiraj...
Vidi sve komentare