To je to što me zanima!

Vitasović nakon korone uživa s djevojkom, prisjetio se teških dana: 'Bio sam na podu, mrtav'

Rasplakao se dok je pričao o svojoj djeci, sinu Ivanu i kćeri Miji, jer je sretan što su ga posjećivala tijekom bolesti i ponosan što su se osamostalili. Ne krije da je u sretnoj vezi s 25 godina mlađom djevojkom
Vidi originalni članak

Pjevač Alen Vitasović (53) nakon teške borbe s koronom u intervjuu za Una TV ispričao je da su mu liječnici u bolnici dijagnosticirali i bronhitis te upalu pluća, a situacija je bila toliko kritična da je jedno vrijeme nije mogao samostalno hodati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stvarno sam bio na rubu, na podu – mrtav. Bez zraka sam ostao, sestre i doktori su me oživljavali. Nešto mi se u mozgu dogodilo, neki klik – e nećeš, majku ti tvoju, ovako kao neko jadno pseto umrijeti, nećeš i digao sam se. Još uvijek nisam dobro i oporavljam se, jučer sam nakon deset godina plivao u moru - ispričao je glazbenik.

Zatim se rasplakao dok je pričao o svojoj djeci, sinu Ivanu i kćeri Miji, jer je sretan što su ga posjećivala tijekom bolesti i ponosan što su se osamostalili.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Otkako sam skoro umro drugačije gledam na svijet i ne ljutim se više na nikoga i pokušavam razumjeti svakoga, ali imama ružan osjećaj da su ljudi postali sebičniji i zli - kaže Alen.

NAJAVIO JE NASTUP Alen Vitasović se oporavio od teškog oblika korone: 'Nakon tri ljeta ću probati pjevati...'

Dodao je da mu je alkohol napravio 90 posto zla u životu, ali da je sada dobro. Prije šest godina razveo se od supruge Sandre, a trenutačno je u sretnoj vezi s 25 godina mlađom djevojkom.

- Ja sam teški romantičar, ali problem kod mene je bio što ja želim da neka žena osjeti bez da joj kažem ili pokažem da je volim. Ne želim materijalno napraviti dokaz neke ljubavi, a mnoge žene žele baš to - rekao je Vitasović. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vilim1234 19.06.2022.

    Nisam ni znao da su kovid pacijenti primali normalne posjete.

  • 18.06.2022.

    Bio si mozda mrtav od cuge

  • Jopazg 17.06.2022.

    A pjevao je “Sandru nebi da za nis” Trpjela njegovo pijanstvo dok je mogla. Djevojka koja je 25 godina mladja moze biti uzitak za neko vrijeme. Ne mozes se umislit da te stvarno voli…

Komentiraj...
Vidi sve komentare