To je to što me zanima!

Vlatka Pokos konačno slavi: Diplomirala sam za svoju baku

Vlatka je kolegije na fakultetu polagala s odličnim ocjenama, a u Toronto se preselila 2017. godine. Iz Hrvatske se odselila, kako je rekla, zbog toga jer za nju kao elokventnu voditeljicu nije bilo posla na televizijama...
Vidi originalni članak

Nekadašnja pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (49) diplomirala je na kanadskom sveučilištu Sheridan gdje je upisala studij oglašavanja i marketinške komunikacije. Presretna Vlatka nije skidala osmijeh s lica, a pozirala je u društvu mnogobrojnih kolega s fakulteta. 

- Diplomirala sam s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrom u životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erinom iz Japana, Sebastianom iz Perua, Amanpreet iz Indije - rekla je Pokos. Dodala je kako ih sve jako voli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlatka je kolegije na fakultetu, kako je rekla, polagala s odličnim ocjenama, a u Toronto se preselila 2017. 

DESETLJETNI 'SUKOB' ‘Samo da se ne sretnu Alka i Vlatka, moglo bi biti svačega...'

U Zagrebu je na privatnom fakultetu studirala turistički menadžment i bila odlična učenica. Iz Hrvatske se odselila, kako je rekla, zbog toga jer za nju kao elokventnu voditeljicu nije bilo posla na televizijama. Dodala je da tečno govori engleski i talijanski jezik, a služi se njemačkim i francuskim. 

Pokos je početkom lipnja bila u Poreču gdje je u dvorani Žatika vodila izbor za Miss turizma svijeta. Iako je Boris Kosmač dao sve od sebe da pomiri nju i Alku Vuicu (57), trčeći čas jednoj pa drugoj, te sa njima razgovarao, to se ipak nije ostvarilo.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 73

  • medeki 11.06.2019.

    Šta je zamaglila lice na slikama promocije. Moj bože, godine su to prave za diplomu!

  • medeki 11.06.2019.

    Šta je zamaglila lice na slikama promocije. Moj bože, godine su to prave za diplomu!

  • KusNjega 11.06.2019.

    Sada može u mirovinu. Za neke stvari je ipak bitno vrijeme, da je imala ovu diplomu prije 20esetak i nešto godina, možda bi uz put naučila i nešto o životu. Prije nego je potpisivala ekskluzivni ugovor "mečka za ljubav" i tražila Mercedes uz novougovorenog sponzora Dikija!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare