Obavijesti

Show

Komentari 47

‘Samo da se ne sretnu Alka i Vlatka, moglo bi biti svačega...'

‘Samo da se ne sretnu Alka  i Vlatka, moglo bi biti svačega...'
17

IZBJEGAVALE SE Vlatka Pokos i Alka Vuica nisu pričale niti se pomirile, a voditeljica je najavila Vuicu kao ‘najbolju hrvatsku pjevačku zvijezdu’. No kolegice si nisu baš dobre više od deset godina

VIDEO

Iako je Boris Kosmač dao sve od sebe da pomiri Alku Vuicu (57) i Vlatku Pokos (49), trčeći čas jednoj pa drugoj, te sa njima razgovarao, to se na izboru Miss turizma svijeta u dvorani Žatika nije ostvarilo.

U zraku se osjećala napetost. Kao i prije tri godine obje su jedna drugu izbjegavale, no posao za koje su bile angažirane, uredno su i profesionalno odradile.

Ispred porečke dvorane oko 20.30 sati u žutom se haljini prva se pojavila Vlatka, ljubazno nas upitavši da li želimo da nam pozira, a potom je od Kosmača preuzela protokol po kojim će voditi izbor.

Dok ga ona pomno proučavala pred dvoranom se malo prije 21 sat, kad trebalo se započeti s programom izbora pojavila i Alka. U susret joj izašao pjevački kolega Sandi Cenov (50) koji je kasnije kao i Vuica, samostalno nastupio na bini ispred žirija i publike.

Dok su ulazili u dvoranu Vlatka je čitajući papire protokola vješto izbjegla susret sa Alkom. Potom su se kao ljute mačke tu i tamo pogledavale iza staklenih stijena, a isto nastavile i iza pozornice gdje se našle jer su jedna i druga morale pred publiku.

Vlatka kao voditelj, a Alka kao prvi pjevački izvođač. U zraku se zaista osjećala napetost, a kada smo zamolili Cenova može li nagovoriti i upitati Alku da skupa sa Vlatkom na sekundu nam poziraju, došlo je i do malenog incidenta.

Naime, netko tko se poput mnogih tada našao iza bine Vlatki je stao na haljinu, a ona na tren doslovno poludjela s razlogom, te glasno dala do znanja kako je mogla ostati razodjenuta.

No čujući taj Vlatkin uzvik Cenov više nije bio raspoložen da nam pomogne, te nam samo kratko kazao da od toga neće biti ništa, jer da je netko previše napet pa bi moglo biti svašta.

Na binu je prva izašla Vlatka, a zatim zapjevala i Alka koju je nekadašnja prijateljica publici svijeta najavila i predstavila kao najbolju hrvatsku pjevačku zvijezdu. Kao iza pozornice i na bini su vješto izbjegnule susret. Naime svaka je od njih otišla na jedan od kraja pozornice niti pogledavši jedna drugu.

Nakon jedne otpjevane pjesme Alka je napustila izbor te je nigdje više nismo zamijetili, a Vlatka nastavila sve voditi do samoga kraja.

Na pozornicu se uz nju nizalo 40 ljepotica. Kako to već i bila, prvi izlazak missica bio je u tradicionalnoj nošnji, pa kupaćim kostimima, večernjim haljinama, a žiri sastavljen od oko 26 članova zaista imao težak izbor koga odabrati. 

Odlukom stručnog žirija, Miss Turizma svijeta 2019. je predstavnica Australije Julijana Nikolis. Prva pratilja je predstavnica Poljske, druga predstavnica Finske, treća je sa Sjevernog Cipra, dok četvrta pratilja dolazi iz Ugande.

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin