To je to što me zanima!

Grdović ide u Moskvu: Karte je riješio Luka. Fešta može početi

Ljudi moji, vjerujte mi da nisam mogao gledati penale protiv Rusije. Toliko sam se uzbudio da sam se maknuo iz sobe gdje je televizija i izašao vani, kaže pjevač i dodaje da su ga Vatreni umalo stajali glave
Vidi originalni članak

Već smo najavili kako dobru atmosferu hrvatski reprezentativci često začine i popularnom glazbom, pa je tako prije nekoliko dana na društvenim mrežama osvanula snimka kako pjevaju veliki hit Mladena Grdovića (59) 'Nije u šoldima sve'. Čim je to čuo, Grdović je nazvao Luku Modrića (32) i obećao mu da će doći u Moskvu ako prođu Rusiju. Igrači su svoj dio pogodbe ispunili, a ispunit će je i popularni pjevač.

- Upravo rješavam navijačku propusnicu za sebe, moju Brankicu, i rođaka, putujemo u Moskvu u kojoj planiramo ostati desetak dana. Previše radim, dugo nisam bio s Brankicom na odmoru, a Moskva je prekrasna, pa ćemo iskoristiti priliku - javio se Grdović. Pjevač je oduševljen dobrim igrama i rezultatima reprezentacije.

- Igraju dobro, ali nisam mogao gledati penale protiv Rusije, previše je to bilo stresno za mene, ali u Moskvu dolazim. Već sam rezervirao smještaj i gitaru, javio sam se Luki koji nam je osigurao ulaznice, i fešta može početi. Do sada su pjevali bez mene, a sada ćemo pjevati i slaviti skupa - obećao je Grdović kapetanu reprezentacije.

Dodao je kako su Vatreni napravili čudo i svaka im čast na tome, od prvoga do zadnjega. Pjevač je uvjeren da nogometaši neće ostati samo na finalu i idu u finale sigurno, a onda što bude. 

- Bez medalje se ne vraćamo kući - uvjerava Grdović. Mladenu ovo nije prvi posjet Rusiji, a jedan mu je iz mladosti ostao posebno u pamćenju.

- Bilo je to davno, još sam bio kormilar braći Bajlo, i bili smo u Moskvi na nekoj regati. Odlučili smo malo prošetati po Crvenom trgu. Kupili smo suvenira i sve sam nosio u jednoj vrećici - prisjetio se pjevač. Grdović se zagledao u neku zgradu i vidio je kako su mu prijatelj odmakli, pa je potrčao za njima, a njegova vrećica puna suvenira je zvonila kao da je unutra tko zna što. 

- To je uzbunilo rusku vojsku i policiju koji su odmah skočili i zaustavili me, bilo je i uperenih pušaka...  Stvarno sam se bio uplašio, no čim su pretresli vrećicu i vidjeli da u njoj nema ništa opasno, pustili su me - nasmijao se pjevač.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • flori 10.07.2018.

    Bolje nek ne ide jer ćemo izgubiti, neka dođe na finale ako dođemo do toga

  • Bogs_1 10.07.2018.

    Brankica je uzor. Podnjela zahtjev za razvod i utvrđenje bračne stečevine, ali će ići s njim u Moskvu na EP. E moja Brankice..

  • škver 10.07.2018.

    Majko mila kome se daje važnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare