To je to što me zanima!

Voditelj Grammyja pošalicama mnoge naljutio, a u monologu je spomenuo i kraljevsku obitelj

Puno više prašine od ove poprilično nevine šale s Britancima u SAD-u je podigla njegova izjava kako je 'dodjela Grammyja najveći događaj ove godine, izuzev nereda na Kapitolu' te insinuiranje kako su svi na kokainu
Vidi originalni članak

Komičar i voditelj ovogodišnje dodjele Grammyja, Trevor Noah (37), otvorio je show za mnoge poprilično kontroverznim monologom u kojem je Grammyje usporedio s nedavnim neredima na Kapitolu te je pričao o kokainu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije mogao izbjeći ni aktualnosti pa je 'bocnuo' kraljevsku obitelj. Javivši se ispred šatora u kojem su bile smještene glazbene atmosferu je opisao 'napetijom od one koja ovih dana vlada među pripadnicima kraljevske obitelji'. 

PRESTIŽNA DODJELA NAGRADA Taylor srušila rekord, Beyoncé Grammyja podijelila s kćeri (9)

Puno više prašine od ove poprilično nevine šale u SAD-u je podigla njegova izjava kako je 'dodjela Grammyja najveći događaj ove godine, izuzev nereda na Kapitolu'. Kazao je i kako su Grammyji 'rijetki događaj u kojem bijela stvar koja sudionicima ulazi u nos nije kokain', misleći pritom na štapić za bris kojim se uzima uzorak i testira na korona virus. 

- Ugasio sam prijenos odmah na početku - napisao je jedan od korisnika na Twitteru, a drugi su zaključka kako ipak nije smiješno šaliti se s ljudima koji su umrli u istim tim neredima. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kk88kk 15.03.2021.

    Pa ovo je predobro, crni voditelj-crni humor. A to kaj je tip rasista, pa kaj? I ja sam!

  • 15.03.2021.

    sramotno je da se takvo što uopće održava u ovakvoj epidemiološkoj situaciji

  • Miro50_1 15.03.2021.

    Jadno i bijedno ali bijeli liberali su se sami doveli u tu situaciju - dopustili su primitivnom šljamu da ih pljuje i da im uništava zemlju. Nažalost, stradavaju nedužni ljudi, a bogatuni ionako su daleko od svega, debelo zaštićeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare