To je to što me zanima!

Voditeljica se udala: Na pir joj nije došao brat s Hadžiavdagić

Mladenka se za vrijeme svadbe umorila pa je s kumom Andreom malo prilegla. Komentirale su kako žele odmoriti noge, ali su se i smijale tome što one leže dok svatovi feštaju
Vidi originalni članak

Udala se voditeljica Z1 televizije, Hana Tabaković (40), a fotografije i isječke sa svadbe rado je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Vjenčana kuma bila joj je pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara (33), koja se u jednom trenutku večeri popela na pozornicu i izvele neke od najvećih hitova domaće glazbene scene. Uzvanike je zabavljao i Mladen Burnać (50). 

Voditeljici na vjenčanje nije došao brat Tarik Tabaković, kao ni njegova supruga, Hana Hadžiavdagić Tabaković. Influencerica se pohvalila na Instagramu da je bila u Zadru i to baš u vrijeme kad je u Zagrebu bilo vjenčanje.

Skakutala je pored bazena u vili, hvalila se istesanom linijom i nazdravljala sa šampanjcem. 

Mladenka se za vrijeme svadbe umorila pa je s kumom Andreom malo prilegla. Komentirale su kako žele odmoriti noge, ali su se i smijale tome što one leže dok svatovi feštaju. Ranije tijekom dana kuma je objavljivala kako su se djevojke pripremale i šminkale, ali i prva pokazala vjenčanicu. Andrea je bila u kratkoj haljini s cvjetnim uzorkom, a u prvi plan stavila je bujni dekolte. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Lovac2 16.06.2020.

    Je to već drugi brak ili?

  • Adisibio 15.06.2020.

    O Šušnjara, kako me pališ samo

  • frajer_2 14.06.2020.

    Udala se mlada, da nije trudna? Kuda srlja tako rano u brak ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare