To je to što me zanima!

Voditeljica Tatjana Jurić opet ljubi dinamovca

Tatjana Jurić (25) i savjetnik u Dinamu Nikky Vuksan (30) vole se dva mjeseca. Oboje su prethodne veze prekinuli zbog udaljenosti
Vidi originalni članak

Tatjanina obitelj veliki je zaljubljenik “plavih”. Prije dva mjeseca Tatjana je išla u Maksimir kupiti obitelji karte za utakmicu. U kafiću je pozdravila prijatelja s kojim je sjedio i savjetnik u Dinamu Nikky Vuksan (30). Tatjana tada nije znala da je Vuksan nekada bio Mamićeva desna ruka. U svom prvom razgovoru otkrili su svoju zajedničku ljubav - politologiju. Tatjana je studentica politologije u Zagrebu, a Vuksan ju je diplomirao u Beču. Mladi par ljubav se trudio skrivati od javnosti, no snimljeni su pred ulazima u svoje domove. Prvo je Tatjana snimljena kako u kasnim noćnim satima zvoni na vrata mladog zagrebačkog poduzetnika, a idući je dan on viđen kako izlazi iz novog stana mlade RTL-ove voditeljice. Tatjana je prije nekoliko mjeseci prekinula sa Vedranom Ješeom. Mladi dinamovac otišao je igrati u švicarski klub, a vezu na daljinu nisu uspijeli održati. Vuksan je hodao sa manekenkom Moranom Paj, a navodno je njihova veza također pukla zbog udaljenosti, kada je on otišao na postdiplomski studij menadžementa u SAD.

VUKSANA POVEZIVALI I S MILOM HORVAT
Milu Horvat (27) povezivali su sa brojnim sportašima; sa Slavenom Bilićem, Zoranom Mamićem, Stipom Drvišem, a ovog ljeta i sa Nikkyjem Vuksanom. Vuksan je, uz smijeh, rekao kako mu je ta vijest uljepšala dan, ali je vezu demantirao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_2858 03.10.2007.

    katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare