To je to što me zanima!

Voditeljica zaspala na kolegi nakon 14 sati izvještavanja o sprovodu kraljice Elizabete II.

Kraljica Elizabeta II. pokopana je u ponedjeljak navečer u kapeli svetog Jurja pokraj dvorca Windsor, uz supruga princa Philipa koji je umro prošle godine u dobi od 99 godina, u krugu najbliže obitelji
Vidi originalni članak

Voditeljica Allison Langdon (43) zaspala je na snimanju tijekom pauze od izvještavanja o pogrebu kraljice Elizabete II. u ponedjeljak, nakon što je 14 sati emitirala iz Buckinghamske palače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iscrpljena voditeljica smotala je jaknu koju je koristila kao jastuk dok je drijemala u krilu kolege. Allison je danas objavila fotografiju na svom Instagramu.

- Sat 14. Sve je u redu - poručila je.

Langdon je ponosna što je dobila priliku izvještavati o kraljičinom sprovodu te je objavila nekoliko fotografija s događaja.

- Privilegija je gledati odlazak pokojne kraljice iz Buckinghamske palače. Žene koja je toliko značila velikom broju ljudi. Kakav oproštaj - napisala je na Instagramu.

DA SE POVIJEST NE PONOVI... Krunu su pričvrstili da bi izbjegli 'prokletstvo' iz 1936.: 'Pala je u kanalizaciju, stigla je nesreća'

Kraljica Elizabeta II. pokopana je u ponedjeljak navečer u kapeli svetog Jurja pokraj dvorca Windsor, uz supruga princa Philipa koji je umro prošle godine u dobi od 99 godina, u krugu najbliže obitelji. Pokopu su nazočili kralj Charles III. (73) i drugi najbliži članovi kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 6

  • birtijasport 20.09.2022.

    Pray for kolegica

  • axl44 20.09.2022.

    jel bi bilo dosta tog starog Pantelije? 🤣🤣🤣🤣

  • dejo36 20.09.2022.

    Umorna kao da je nesto radila??

Komentiraj...
Vidi sve komentare