To je to što me zanima!

Vojko V, Nina Kraviz i IAMDDB 'zapalili' Umag prve večeri...

Partijalo se u laguni Stella Maris do ranih jutarnjih sati, a tako će zasigurno biti i večeras kad će se na pozornici pojaviti njujorške rap legende Wu-Tang Clan
Vidi originalni članak

Treći po redu Sea Star u Umagu je okupio vrhunske rap i techno izvođače prvog dana festivala, a posjetitelji su se zabavljali uz setove Nine Kraviz, Svena Vatha, Ilarija Alicantea te energične nastupe IAMDDB, Vojka V, Krankšvestera, High5 i ostalih repera. 

IAMDDB NA SEA STAR FESTIVALU Buduća britanska rap zvijezda veseli se Umagu i voli Marleya

Partijalo se do ranih jutarnjih sati, a tako će zasigurno biti i večeras kad će se na pozornici pojaviti njujorške rap legende Wu-Tang Clan. Uz njega će nastupiti Mahmut Orhan, istanbulski house producent i DJ čiji veliki hitovi osvajaju svjetske top liste, rokeri Hladno Pivo te Bajaga i Instruktori, Petar Dundov, Nola i mnogi drugi. 

Tri festivalske pozornice Silent Octopus, Electric Waves i Beach Grooves, one najnestrpljivije dočekale su još u četvrtak na nultom danu, a u petak je punom parom radilo svih deset festivalskih pozornica. 

Posjetitelje je zasad poslužilo i vrijeme pa su tako tisuće posjetitelja u petak uživali u suncu, ljepotama lagune Stella Maris i svjetskim glazbenim imenima.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BOGOLJUB ATEJISTA 25.05.2019.

    Osim vojka svi za baciti

Komentiraj...
Vidi sve komentare