To je to što me zanima!

Vole se skidati i pucati: U Big Brotheru su ratnici i nudistice

Životne priče aktualnih natjecatelja Big Brothera pune su ljubavnih preokreta i dramatičnih sudbina. Tu je branitelj koji je dvaput ranjen, djevojka koja je napustila vojsku, pravnica koja želi pjevati...
Vidi originalni članak

U velikom specijalu u tiskanom izdanju 24sata u srijedu saznajte sve o ratnim putevima, seks skandalima, teškim životnim pričama, ljubavnim 'brodolomima', nekadašnjim poslovima i još mnogočemu o 18-ero stanara trenutno najpopularnije kuće u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

On je prošao cijelu Hrvatsku motociklom i u ratu. Zna branitelje, motocikliste, a dosta se selio pa je svugdje stekao prijatelje. Opušten je i normalan čovjek te sam siguran da će dogurati do finala, rekao nam je sin  bivšeg pripadnika 1. gardijske brigade i ATJ Lučko, Marijana Lisaka (48). Lisak je jedan od stanara Big Brother kuće u novoj sezoni, a njegov buran životni i ratni put (dvaput je ranjen i osam puta operiran) pun je dramatičnih preokreta.

Renatom Nemeček (30), nedavno je ostavila siguran posao u Oružanim snagama. Slavonka je prije devet godina iz štikli uskočila u vojne čizme.

- Voljela bih postati vizažistica - rekla je vrckava Slavonka, koja u Big Brother kući traži zabavu.

Riječanka Bojana Lončarević (47) rekla je da bi za nju bilo najgore da se zaljubi u BB kući, a iza sebe ima brak za koji kaže da nije uspio jer se prerano vezala. Njezina sustanarka Nikita Dajčer (29) četiri je godine u vezi s nogometašem Dinom Bajramovićem koji vjeruje da ona neće napraviti nikakav skandal. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka Rok (23) tetovirao je prvo slovo imena bivše djevojke koju je zaprosio, a ona je nekoliko dana kasnije otišla bez pozdrava i objašnjenja. Njegov sustanar Antonio Orač Orky (24) dao je, do sada, 13 otkaza te se voli skidati u kafićima i kupati u fontanama.  

Bojanu Mrđenoviću (34) umrla je majka kada je imao 16 godina i morao je odgajati svog brata. Priznao je kako mu u životu nedostaje nježnosti. Pjevačica Alena Nezirević (31), umjetničkog imena Anezi, u spotu za svoju pjesmu se skinula gola. Kaže da joj nije bilo teško snimiti jer je nudistica, a tvrdi da nije ušla u BB kuću kako bi se promovirala. 

Antonija Ćatipović (32) ima dvoje djece, a svoju majku nikad nije upoznala. Nju i sestru blizanku Anu djed je na prevaru smjestio u udomiteljsku obitelj. Ana Marković (27) zaručena je, radi kao konobarica i zbog showa je uzela godišnji odmor. Njezina prijateljica kaže da je laž kako 'voli švrljati okolo'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

   

Sve ostale detalje o svim stanarima Big Brother kuće pročitajte u srijedu u velikom specijalu u tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • biberrr 08.02.2018.

    Nema interesantnih likova u BB,samim tim i gledanost će biti loša.

  • AnaGrbić 04.02.2018.

    Za Amnezi se vidi da je spremna na sve,preslobodna nesvida mi se to,ovi Marijan je toliko prosa ali vidim da nema neke komunikacije normalne,nezna komunicirat sa deckima koji mu glumu sinove, bice I sa sinom tako prica,ne,bas,nezna ,pocea se otvarat,pucat ce I on po savovima samo je pitanje vrimena.. bia mi je napocetka ok ali vidim da se minja polako..bas me zanima ... a vidimo I Nikitu u novom izdanju 😂 ajmee .. toliko laznih.profila na pocetku.. tj dana prolazi.. drugi ce biti otkrivanje prvi dio😉

  • Ljenjuškanje 01.02.2018.

    Bojkot na m3!

Komentiraj...
Vidi sve komentare