To je to što me zanima!

Volim tange, ali radije ne nosim ništa. Djeca su mi ponosna što imaju majku koja izgleda top!

Obožavam se slikati provokativno. Dok poziram osjećam se sretno, zadovoljno i ponosno. OnlyFans stranica je idealna za to, rekla je i dodala kako je suprug njezin najveći fan
Vidi originalni članak

Osječanka Sabina Santl (35) privlači pozornost gdje god se pojavi. Široj javnosti postala je poznata 2008. nakon sudjelovanja u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu, a nedavno je povećala grudi u privatnoj klinici u Zagrebu.

Napravila je i profil na kontroverznoj stranici OnlyFans na kojoj se skida, a sada je odgovarala na pitanja pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među ostalim je otkrila kako je nakon godinu dana studiranja odustala od Ekonomskog fakulteta te da je svoje dvije kćeri rodila carskim rezom.

- Djeca će jednog dana biti ponosna kad im majka pokaže svoj OnlyFans - provocirao ju je pratitelj.

- Moja djeca su već sada ponosna što imaju majku koja izgleda TOP! - odgovorila mu je Sabina.

ON NEMA PROBLEMA S TIM BB Sabina pokazala za koga se udala: Fotkama muža 'začepila' sve koji ju prozivaju da se skida

Zatim je otkrila što ju je privuklo da otvori profil na OnlyFans.

- Obožavam se slikati provokativno. Dok poziram osjećam se sretno, zadovoljno i ponosno. OnlyFans stranica je idealna za to! - poručila je.

Jedan obožavatelj ju je upitao kako je njezin suprug reagirao na sve operacije koje je imala te podržava li on njezino skidanje na internetu.

- Moj suprug je moj najveći fan! - objasnila je.

A onda je priznala kako trenutačno na sebi ima samo kućni ogrtač.

- Obožavam nositi tange, ali radije ne nosim ništa - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Admiral.hr 30.09.2020.

    Jadna ta djeca

  • barica_30 30.09.2020.

    Po meni je ovo za pozvati socijalnu sluzbu i oduzeti 'roditeljima' skrbnistvo. Dakle, ovo je 'legalna prostitucija' gdje 'majka' objavljuje gole fotografije na stranici, ime joj necemo spominjati, muz to odobrava. Svaki ucenik i prijatelj moze vidjeti onu stvar njegove 'majke' koja svakodnevno servira svoju kokicu. Kako to emocionalno i psiholoski djeluje na djecu, sto kada djeca uđu u pubertet? Hoce li ona i svojoj djeci dozvoliti u budicnosti da se gola fotkaju i ponositi se time ?!?!?! Kakve su ovo bolestine?

  • Ivonna55 30.09.2020.

    jako nesretno djeluje na slikama kao i sve cure koje se tako slikaju kao da je sve na silu eo neznam zensko sam i prokomentiram kad je nesto lijepo i zgodno bez imalo zavisti a ovo nit je jedno nit drugo nit ima stila izgubljeni slucaj zao mi djecice jer one ni ne kontaju jos sta im mama zapravo radi :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare