To je to što me zanima!

Vraća se 'Hitna služba', Višnjić potvrdio okupljanje stare ekipe

Ekipa kultne serije koja je premijerno prikazana prije 30 godina, virtualno se okuplja na Dan planeta Zemlje u svrhu očuvanja čistoće svjetskih voda
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (48) objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz vremena 'Hitne službe' i napisao:

- Što kažete na povratak u prošlost? Okupljamo se zbog odličnog i vrlo važnog razloga. - 

Gloria Reuben (56), Višnjićeva kolegica sa seta ujedno je i predsjednica neprofitne organizacije 'Waterkeeper Alliance' čije je ideja virtualno sastajanje ekipe iz serije na Dan planeta Zemlje. Epizoda će biti dio serije 'Stars in the house' i  prikazivat će se uživo. 

U novoj epizodi pojavit će se već poznate zvijezde George Clooney (59), Gloria Reuben (59), Noah Wyle (49), Laura Innes (63), Anthony Edwards (58), Julianna Margulies (54) i mnogi drugi.

- Apsolutno sam oduševljena okupljanjem glumačke postave 'Hitne službe' u svrhu koja mi je prirasla srcu - rekla je Reuben za People magazin. Gloria je članica organizacije već 15 godina i u njoj zastupa borbu za čistu vodu diljem svijeta: - Za čistu vodu se trebamo boriti svaki dan, ne samo za Dan planeta Zemlje. - rekla je. 

PRESELIO U ENGLESKU Višnjić novim imidžem oduševio obožavatelje, sad nosi bradicu

Višnjić je u hit seriji glumio dr. Luku Kovača čak 9 godina, a serija se prikazivala kroz 15 sezona u 331 epizodi. Uloga doktora donijela je Goranu prepoznatljivost na svjetskoj razini. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20.04.2021.

    Užasno loš glumac🥱

  • John Doe Jr. 20.04.2021.

    sad će to HRT jeftino otkupiti zahvaljujući antunu vrdoljaku

  • ..lola. 20.04.2021.

    Obožavala sam ovu seriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare