To je to što me zanima!

Vraća se 'Prijomanija': Rijeku i Varaždin očekuju po tri večeri pune hitova Aleksandre Prijović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Popularnu pjevačicu u travnju očekuju novi koncerti u hrvatskim gradovima. Već u nedjelju pjeva u Rijeci, a krajem mjeseca dolazi u Varaždin
Vidi originalni članak

Nakon što je u prosincu prošle godine napunila Arenu Zagreb pet večeri zaredom, a onda isto ponovila dva mjeseca kasnije u osječkoj dvorani Gradski vrt, regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) ovoga tjedna ponovo će stati pred hrvatsku publiku, u Rijeci. Dvoranom Zamet će tako 14., 15. i 16. travnja odzvanjati hitovi 'Dam, dam, dam', 'Devet života', 'Separe' i brojni drugi.

ZAPJEVALA JE S NJIMA Aleksandra Prijović privukla je pažnju na koncertu Lexingtona: Stigla je u pripijenoj haljini...

- Stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ostavljate me bez riječi! Omogućili ste mi da živim svoje snove – hvala vam na tome! U Rijeci se vidimo i treću večer za redom. Volim vas, divni ste. Nisam ovo nikada mogla ni zamisliti - poručila je emotivna Prijović putem Extra FM-a.

Ostvarila joj se najveća želja

Prvi riječki koncert rasprodala je u roku od 17 sati, a za slično vrijeme su 'planule' i karte za drugi. Velika potražnja za mladom pjevačicom bila je i na sjeveru Hrvatske pa je odlučila razveseliti publiku u Varaždinu. Najavila je tri koncerta u Areni koji su na rasporedu 26., 27. i 28. travnja.

- Uvijek kada ti ljudi kažu 'ti to nećeš moći', e tada najviše možeš. Najveća želja mi je bila da imam pjesmu koju publika pjeva sa mnom - rekla je pjevačica nakon pet koncerata u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Preko 40 koncerata...

Pjevačica u Lijepu našu dolazi i u lipnju kad je na rasporedu koncert u Zadru. Regionalna turneja 'Od istoka do zapada' jedna je od najuspješnijih u povijesti. Aleksandra je u sklopu nje održala već 30 rasprodanih koncerata, a do ljeta ih je najavila još 11.

Gostovale joj brojne zvijezde

Svaku večer 'začini' specijalnim gostima koji joj se pridruže na pozornici. Lepa Brena, Jelena Rozga, Saša Matić, Ana Bekuta, Boban Rajović i Aco Pejović samo su neki od njezinih kolega i prijatelja koji su zapjevali s njom.

SNIMILI JE Prijovićki pozlilo pa je morala prekinuti koncert: 'Rekli su mi da nisam svjesna što me čeka'

- Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom da smo stvarno dobre prijateljice posljednjih šest godina. Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je pjesma mojih koje Aleksandra voli pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo Opijum ili Suze biserne - rekla nam je Rozga nakon gostovanja u Areni Zagreb kad je s Prijović zapjevala 'Ginem', 'Minus i plus' i 'Dani su bez broja', a u jednom trenutku im se pridružila Brena s kojom su zapjevale 'Hajde da se volimo'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 20

  • >Svinja 15.04.2024.

    Ofce će navaliti kao i na stadione gdje se nabija lopta. Bitno da je kruha i igara. Dotakli smo dno.

  • Mr. Spock 13.04.2024.

    oooo jadna mladosti što vam forsiraju kao dobru glazbu... Od Prevlake, Savudrije do Iloka. A ne možemo protiv srpske glazbene scene sa Dimšić, Cvekom, Bošnjakom, Škugorom itd. Trebamo najjače oružje, kao Zorica Kondža, Emina Arapović, Gibonni iz pop/rock solo karijere, Termite, Majke, Rundeka, Psihomodopop, 20 god mlađeg Jolu i trio Gušte... Nitko više ne stvara glazbu koja će ostati, samo one week hitove...

  • Dalmatinka😇 13.04.2024.

    Neka tamo ide pjevati na Bar čaršiju i Srbiju. Nama ne treba cajke niti ih ko slusa od hrvata zadrtih poput mene. Tu samo stvara pomutnju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare