To je to što me zanima!

Vraća se 'Princ iz Bel Aira': Više neće biti komedija, nego drama

Da je riječ o drami vidljivo je iz 4-minutnoga videa s YouTubea, što ga je prošle godine objavio redatelj Morgan Cooper, koji seriju u novome ruhu vidi više kao dramu
Vidi originalni članak

U tijeku je projekt remakea 'Princa iz Bel Aira' u kojemu sudjeluje i Will Smith (51), zvijezda prethodnih šest sezona popularne serije, pišu američki mediji. O novoj seriji vode se pregovori s brojnim streaming servisima, među kojima su HBO Max i Netflix, a Smith bi, navodno trebao biti jedan od izvršnih producenata, pišu Hollywood Reporter i Variety.

U originalnom sitcomu, koji se prikazivao od 1990. do 1996., zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, tinejdžera Willa (Will Smith) majka šalje tetki Vivian (Janet Hubert-Whitten) i njezinoj obitelji u kalifornijski Bel-Air, da bi se ondje uozbiljio i naučio odgovornosti.

No već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva, vidljivo je da životni nazori Willa i Banksovih nisu ujednačeni. 

U šest serijskih sezona i 148 epizoda, uz Smitha su glumački ansambl činili sjajni komičari, zbog čega je ona postala vrlo uspješna.

ODUŠEVLJENI FANOVI Nakon 23 godine stiže 'Princ iz Bel-Aira': Snima se nastavak...

Po pisanju američkih medija radnja nove verzije bit će smještena u današnje vrijeme, epizode će trajati po sat vremena, a žanr neće biti komedija već drama. 

Da je riječ o drami vidljivo je iz četverominutnoga videozapisa s YouTubea, što ga je prošle godine objavio redatelj Morgan Cooper, koji seriju u novome ruhu vidi više kao dramu. 

Pojedinosti o tome kada stiže serija i tko će glumiti mladog Willa još nisu poznate. Mediji pišu da će Cooper surađivati i na scenariju nove serije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Željko1990 14.08.2020.

    da su napravili nastavke, will oženjen itd bilo bi super a ovako ništa od toga

  • tomo100brt 12.08.2020.

    Svaki remake do sada su usrali. Ajde, izuzetak je Battlestar Galactica. Okanite se više remakea i napravite nešto novo da valja.

  • svako malo 12.08.2020.

    zasto jednostavno ne napravit novu drugu seriju, i nazvat ju nesto drugo i predstavit tu novu, "dramaticnu" situaciju? Nek Will Smith promovira, on je dosta veliko ime pa moze promovirat nesto novo i ne mora se pozivat na lovorike iz proslosti. Zasto uzimat nesto sto je vec kultno i prckat po tome, iskrivljavat i mijenjat? Nije mi jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare