To je to što me zanima!

Vraća se: Srebrni vanzemaljac će još jednom odletjeti u bitku

Još jednom se priprema snimanje filma o Silver Surferu, vanzemaljcu iz filma 'Fantastična četvorka: Dolazak Srebrnog Letača'. Heroj nije imao sreće prije, hoće li je imati sad?
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme se priča o spajanju Disneyja i 20th Century Foxa, odnosno bolje rečeno o Disneyjevoj kupovini potonje tvrtke. No u Foxu se izgleda pretvaraju da se ništa bitno ne zbiva te nastavljaju sa svojim poslom ekranizacije svega i svačega iz svijeta X-Mena i Fantastične četvorke.

KULTURA STIŽE Jedna od najboljih znanstveno fantastičnih priča postaje serija

Na redu je još jedna ekranizacija sage o Silver Surferu, vanzemaljcu kojeg smo prije vidjeli u filmu 'Fantastična četvorka: Dolazak Srebrnog Letača'. Taj tragično loš film dao je mnogima ideju da ovog superheroja više nikada nećemo vidjeti na velikim ekranima no spajanje Disneyja i Foxa promijenio je mnoge planove.

Pisac i stripaš Brian K. Vaughan piše scenarij za film, za kojeg se još uvijek ne zna hoće li se snimati. Ako dođe do snimanja filma, vjerojatno će pred nama biti još jedan franšizni uradak, poput onog kakvog je započeo 'Deadpool'.

Doduše, za Deadpoola je jasno zašto se svidio publici, dok se za Silver Surfera ne može reći da bi se ikako svidio gledateljima. U pitanju je vanzemaljski lik, s motivacijom podosta različitom od uobičajenih. Dodajmo tomu da je u pitanju šutljiv lik, koji se kloni humora, pa postaje još jasnije zašto bi ga gledatelji mogli malo lošije prihvatiti.

Hoće li film početi sa snimanjem vidjet ćemo u dogledno vrijeme, a na sve će zasigurno utjecati i moguća kupovina 20th Century Foxa. Srećom, gore spomenuti Deadpool nema te probleme pa ćemo ga u kinima vidjeti tijekom svibnja, u nastavku hita iz 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Old_School_1 02.03.2018.

    “Taj tragično loš film...” Hočeš li više krenut u raspravu sa nama koji znamo, ili ces se i dalje smijat i pisat ovakve nebulozne članke?? Onda, “veliki” Žarko Radulović??

Komentiraj...
Vidi sve komentare