To je to što me zanima!

Vranješ poslao poruku Karleuši nakon MAC-a pa je ona vrištala

Vranješ je preko prijatelja poslao Jeleni u utorak poruku da mu je žao zbog svega i pitao ju da se vide. Jelena je, navodno, kada je pročitala poruku počela vrištati i histerizirati
Vidi originalni članak

Čini se da afera Karleuša-Vranješ ne prestaje. Jelena (40) u utorak je nastupala na dodjeli nagrada MAC u beogradskoj Areni, a njezin nastup nije propustio ni Vranješ (29).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada je ceremonija završila, bosanskohercegovački nogometaš pokušao je doći do Karleuše, prenosi Kurir. Budući da ga je pjevačica blokirala na društvenim mrežama, preko prijatelja joj je navodno poslao poruku.

- Oprosti mi sve... Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen... U svom tom ludilu nisam znao što radim. Kajem se. Možemo li se vidjeti? - pisalo je u poruci. 

ZNALA JE ZA PRELJUB Vranješova žena oprostila aferu i za sve krivi Jelenu Karleušu?

Kada je pročitala poruku, Karleuša je navodno počela vrištati i histerizirati. 

- Tjerajte se obojica u pi*ku materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ - vikala je Jelena. 

Srpski mediji tvrde da je Vranješ cijelu aferu plasirao u javnost jer se nadao da će Jelena ostaviti supruga, nogometaša Duška Tošića (34). Kad je vidio da od razvoda neće biti ništa, pojakao se. 

- Ne bi čudilo da taj luđak hoće opet nešto joj smjestiti jer on nema ni trunke morala - rekao je Karleušin prijatelj za srpske medije.

PREKRASNA SARA OTKRILA: 'Htjela bih postati Miss Hrvatske, a otkako sam pobijedila, poruke mi neprestano stižu u inboks'

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Tulipann 04.02.2019.

    Di se gasi ovo

  • BarunMunchausen 04.02.2019.

    Morati će doktor opet u kućni posjet.

  • 01.02.2019.

    Jeste smjesni vi svi kaj se morate isticat s komentarima tipa jebala vas Karleusa i slicni.. Ako vas ne zanima nitko vas ne sili da otvarate clanak i citate..

Komentiraj...
Vidi sve komentare