To je to što me zanima!

Vranješ prijeti: Objavit će još eksplicitnije fotke i video Dare?

Imam ja još tih fotografija i snimaka, nisam ih obrisala. Kad vidim sebe u ogledalu, pomislim, najbolja sam koka na estradi! Samo zbog toga se i fotkam, rekla je folk pjevačica Dara srpskim medijima
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Dara Bubamara (42) ne prestaje 'zabavljati' medije otkada je, kako kaže, greškom objavila intimni video na svom Instagramu.

'OMAKLO MI SE' Dara Bubamara o eksplicitnoj snimci: 'Malo sam vježbala...'

Dara je više puta rekla kako 'svi imaju takve snimke' i da ne vidi zašto bi nju izvrgnuli ruglu samo zato što je 'stisnula krivi gumb na mobitelu' i video podijelila s javnošću.

- Imam ja još tih fotografija i snimaka, nisam ih obrisala. Žao mi je što se nisam opametila nakon svih skandala, ali vjerojatno se neću prestati slikati gola. Kad vidim sebe u ogledalu, pomislim, najbolja sam koka na estradi! Samo zbog toga se i fotografiram - rekla je folk pjevačica, piše Mondo.rs

Dodala je kako voli kada joj partner šalje 'bezobrazne' fotografije i poruke, ali ne voli kada joj takav sadržaj stiže od nepoznatih muškaraca u inbox na društvenim mrežama.

SRPSKI MEDIJI PIŠU: Zbog Karleuše? Ognjen Vranješ podnio zahtjev za razvod braka

- Umorilo me više, pun mi je sandučić golih muškaraca, više ni ne gledam, samo brišem - rekla je. 

Dara je na spornoj snimci šokirala fanove jer je držala seksualno pomagalo dok su u prvom planu njezine gole silikonske grudi. 

- Malo sam vježbala. Neka smo živi i zdravi - našalila se pjevačica. Priznala je i da joj se u inbox javio nogometaš Ognjen Vranješ (29), navodni bivši ljubavnik njezine kolegice Jelene Karleuše (40). Snimku joj je komentirao 'Mislio sam stvarno da ga bolje p...', nakon čega ga je ona nazvala 'indijancem' i blokirala. 

Navodno su se Dara i Ognjen dopisivali prije dvije godine, a on tvrdi da zna puno detalja iz njezine prošlosti. 

- Poludio je kada je vidio što je objavila pa joj je odmah poslao prijeteću poruku, kaže izvor za Kurir koji tvrdi da Vranješ namjerava javno otkriti sve muškarce s kojima je Dara bila.

- Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na kojima je ona i da će zažaliti dan kada ga je odlučila izvrijeđati - kaže izvor za Kurir. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • 18.03.2019.

    Ne razumijem i dalje(pa makar opet uklonili komentar)zasto nas vecinu uopce zanimaju Dara Bubamara,Karleusa itd kad imamo dovoljno svojih pjevaca plus ukusnih europskih i americkih?!

  • 18.03.2019.

    ovaj im svima samo dize zaradu a sebe sramoti

  • mexpert 16.03.2019.

    Danima nista o karleusi, neznam kako cu to prezivjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare