To je to što me zanima!

Vrećo je napravio krumpirušu i očarao: Pa ti se u sve razumiješ

Božo se inače voli isticati svojim stilom, a to mu često polazi za rukom. Osim što se odlično snalazi u glazbi, pratitelji su primijetili da je vrhunski kuhar pa mu sugeriraju da razmisli o još jednoj karijeri
Vidi originalni članak

Božo Vrećo (36), kralj sevdaha, pokazao je da se, osim što ima vrhunske vokalne sposobnosti, odlično snalazi i u kuhinji. Na društvenim mrežama svoje pratitelje često iznenadi novim fotografijama, koji ih oduševe. Vrećo je ovih dana podijelio fotografiju pite koju je sam napravio.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrećo dogovorio na 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo rasukah i ja moju krompirušu, poslije dva mjeseca, moje savršenstvo okusa - stoji u opisu fotografije. Neki su primijetili i heklani stolnjak i zaključili kako ih sve to podsjeća na njihove bake. Pohvalili su Bou i napisali mu da je majstor u kuhinji, ali i osoba koja se u sve razumije. 

Glazbenik je nedavno suknje i cipele s potpeticom zamijenio repom. Postao je morska sirena pa je prije brčkanja u moru pozirao s repom na nogama. Vrećo se inače voli isticati svojim stilom, a to mu često polazi za rukom.

Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. 

FOTO: OPUŠTAJU SE U GRADU Đir po Stradunu: Vrećo i Đurđa Tedeschi šetali, privukli poglede

Ostao je bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza. Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 06.08.2020.

    Lijep , pametan i moderan muškarac

  • Luna777 06.08.2020.

    Zašto se ovakvim likovima daje prevelika pažnja i to u Hrvatskoj, nikada mi neće biti jasno!!!

  • 06.08.2020.

    kaj danas vam se dijele blokovi pa ste stavili ovakav clanak ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare