To je to što me zanima!

Vrećo je sa stilom uredio svoj stan: Obratio pažnju na detalje

Oduvijek sam bio drukčiji i bilo mi je teško odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Bio sam usamljen u djetinjstvu, ali ipak sretan jer sam imao bezuvjetnu ljubav majke i sestara - priznao je Božo
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo (35), interpretator sevdaha novijeg doba, sam kreira svoju odjeću, a prvenstveno voli odjenuti haljine. Pažnju 'plijeni' neobičnim modnim kombinacijama. Njegov jedinstveni stil došao je do izražaja i prilikom uređenja njegovog doma. Naime, on je svoj stan u Sarajevu uredio s puno pažnje, a fokus je na detaljima i pomalo zaboravljenom duhu starih dana. 

- Oduvijek sam bio drukčiji i bilo mi je teško odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Bio sam usamljen u djetinjstvu, ali ipak sretan jer sam imao bezuvjetnu ljubav majke i sestara - priznao je Božo jednom prilikom. 

Virtuoz sevdaha iz Foče u BiH na nagađanja o seksualnoj orijentaciji diplomatski kaže kako nije ni muškarac ni žena nego čista sloboda. Glazbenik je ostao bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza.

Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

- Nisam se izgubio na deset različitih strana. Zadržao sam vlastitu interpretaciju, slobodu i nekontroliranu emociju, koja mi je najveći dar - kaže Vrećo. 

Sevdah mi daje slobodu da budem žena i nosim bajkovitu haljinu u kojoj se mogu vrtjeti - kaže Božo. Zbog transrodnosti na pozornici uspoređuju ga s Conchitom Wurst (30), koja je 2014. pjevala za Austriju na Eurosongu i pobijedila.

I Božo se, poput nje, šminka, ima dugu kosu i bradu, ali za razliku od Conchite, koja voli dizajnersku odjeću, frontmen Halke kaže kako je sam svoj majstor i sve što nosi na sceni šije sam. U slobodno vrijeme slika, a radio je i kao profesor.

 

POGLEDAJTE GALERIJU:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Fajlpz 09.10.2019.

    Nije bolest damo ono što boli.

  • musakax 09.10.2019.

    Koliko hejtera....

  • 09.10.2019.

    E Božidare Božidare

Komentiraj...
Vidi sve komentare