To je to što me zanima!

Vrući poljupci: Cara Delevingne se ljubila s 'lažljivicom' Ashley

Već mjesecima kruže glasine da su njih dvije u vezi jer su se držale za ruke tijekom izlaska u New Yorku, ali to se moglo protumačiti i kao prijateljska gesta...
Vidi originalni članak

Manekenka i glumica Cara Delevingne (26) i 'slatka mala lažljivica' Ashley Benson (28) ljubile su se na aerodromu Heathrow u Londonu. Već mjesecima kruže glasine da su njih dvije u vezi jer su se držale za ruke tijekom izlaska u New Yorku, ali to se moglo protumačiti i kao prijateljska gesta.

No, vrući poljupci na aerodromu su potvrdili njihovu romansu. Cara i Ashley snimaju film 'Her smell' koji bi se trebao početi prikazivati kasnije ove godine, a na setu je, očito, osim prijateljstva nastala i ljubav. 

Ashley nosi ogrlicu s privjeskom u obliku slova C, koje se može protumačiti kao prvo slovo imena njezine djevojke, a britanski fotografi su nedavno uhvatili ove dvije plavuše kako čavrljaju i vesele se dok čekaju taksi. Više puta su ih obožavatelji vidjeli kako opušteno šetaju Los Angelesom, ali u Londonu su napokon u javnosti pokazale kakav je njihov odnos. 

O Cari se već neko vrijeme šuškalo da je u ljubavnim vezama s drugim kolegicama. Povezivalo ju se s Michelle Rodriguez (40), glumicom u 'Brzi i žestoki', ali i s pjevačicom St Vincent (35). Isto tako, pričalo se i o vezi s kćeri legendarnog pjevača Michaela Jacksona, koji je preminuo s 50. godina, Paris (20).

Čak je i nedavno pjevačica Rita Ora (27) objavila eksplicitnu fotografiju s Carom koja je nastala prije nekoliko godina, te ispričala da joj je upravo odnos s manekenkom bio inspiracija za pjesmu 'Girls' i da je Cara njezina muza. Izvor blizak Ori je potvrdio da je između njih dvije bilo nešto više od prijateljstva.

Ashley se do sada nije povezivalo s drugim ženama, već se pričalo samo o vezama s muškarcima. Među njezinim bivšim dečkima su menadžer Ryan Good (34), ali i glumci Nat Wolff (23), Taylor Lautner (26), Tyler Blackburn (31) i Chord Overstreet (29). Međutim, nedavno je Ashley na društvenim mrežama objava fotografiju na kojoj piše 'nedostaješ mi više po noći', te su pratitelji odmah zaključili da je to posvećeno Cari.

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • prvi general 16.08.2018.

    ovima bih još i platio da od mene unajme apartman

Komentiraj...
Vidi sve komentare