To je to što me zanima!

Vuco postao model-menadžer i skinuo 40 kg: Podižem iz pepela izbor za ‘Kraljicu Dalmacije‘

Postao je glavni selektor na castingu za izbor ljepote 'Kraljica Dalmacije' za 'Kraljicu Hrvatske', a nije Vuco propustio ni priliku pohvaliti se kako je reducirao težinu bez da je napravio ijedan sklek.
Vidi originalni članak

Osebujni glazbenik Siniša Vuco (49) osim eklektičnog glazbenog stila, oduvijek je njegovao i simpatije prema izborima ljepote. Prvi put u ovako nečemu bio je involviran još 2005., kako kaže, kad je izbor za 'Kraljicu Dalmacije' organizirao u sportskoj dvorani u Trilju, a sad se vratio ovoj staroj ljubavi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Slobodnu Dalmaciju pojasnio je kako je došlo do toga da je opet u društvu lijepih žena, koja je njegova uloga, a nije propustio ni pohvaliti se svojom novom linijom na pragu pedesete. 

- Gledaj, nije meni do intervjua, je*e se meni. Ali tija san se pohvalit novom figurom! Nisan napravija ni jedan sklek, a opet iman apsolutnu kontrolu svoje kilaže; sa 131 kil pa san na 91. To je stvar samodiscipline, promišljanja, to je mentalna kategorija, razumiš? - rekao je Vuco, koji je ispričao i kako savjetima pomaže prijateljima u borbi s kilogramima, kao i da kani otvoriti ured za konzalting po pitanju reduciranja kilaže. 

24 PITANJA Siniša Vuco: 'Nisam želio biti pjevač, to mi je bilo nekako bez veze, ali onda sam vidio Tifu...'

Četrdeset kilograma lakši Vuco tako je postao model-menadžer i glavni selektor na castingu za izbor ljepote 'Kraljica Dalmacije' za 'Kraljicu Hrvatske', a sve se to odigrava u jednom splitskom hotelu.

- Dalmacija je rasadnik ljepote, pa san odlučija rekonstruirat ovaj dalmatinski izbor koji je godinama nepravedno bija u hibernaciji. Podignit ga iz pepela - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • krkanADZ 03.08.2020.

    sve je zaribal s onim: to je mentalna kategorija !! :))))

  • ljubo5 03.08.2020.

    Ko ne sluša vucu ne diže mu se k 😂😂😂😂😂

  • barba1 03.08.2020.

    Sjećam se njegove devize: "use, nase i podase".

Komentiraj...
Vidi sve komentare