Obavijesti

Video

Komentari 27

Siniša Vuco: 'Nisam želio biti pjevač, to mi je bilo nekako bez veze, ali onda sam vidio Tifu...'

Siniša Vuco: 'Nisam želio biti pjevač, to mi je bilo nekako bez veze, ali onda sam vidio Tifu...'
3

Hrvatski pjevač Siniša Vuco u serijalu 24 pitanja govorio je o svojoj karijeri. Kako je nastao bend 'Živo blato', koji su mu najveći hitovi, što kaže o sebi, ne propustite pogledati u videu na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Koncert Vuce nema pripreme, ja sam Elvis Presley hrvatske estrade. Dođem i pobijedim. Ja sam nešto između božanstva i čovjeka. Kada je u pitanju 'Živo blato', pripremam se, ali ne puno, dovoljno mi je u sat vremena proći s gitarom sve pjesme, rekao nam je Vuco.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rođeni Splićanin, kao i svi ovih dana, borbu vodi s ograničenjima koje nosi korona kriza pa nas je zanimalo je li ju on osjetio u poslovnom smislu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Korona je pogodila sve glazbenike, ali ja sam ju dobro iskoristio i završavao u studiju dosta pjesma. Kod mene je bila ona: ‘kuća-studio, kuća-studio’ - objašnjava Vuco koji se može pohvaliti i vitkom linijom. U nešto više od godinu dana izgubio je 30-ak kilograma.

- I dalje pazim na prehranu. Nisam bio na nekoj specijalnoj dijeti, samo jedem manje - ponosan je Vuco. Poznat kao veliki zabavljač na svojim koncertima zanimalo nas je koje su njemu osobno njegove najdraže pjesme. 

- To su ’Tražena si roba u gradu’ i ‘Rajske kočije’ za ženski dio publike, a ‘Volim piti i ljubiti’ za muški dio publike. To su najbolji stihovi ikada napisani, čak i u svijetu. Dodao bih još ‘Podigla me iz pepela’, to je taj poker asova. - odlučno će Vuco koji kaže da je u svojoj karijeri imao oko 1800 nastupa. Neke od njih je odradio s drugačijim imidžom tj. s dugom kosom.

- Imao sam uvijek dugu kosu, ali od držanja u repu je oslabila. Doživio sam pozitivan šok kada sam vidio kako je dobro imati kratku kosu. Da sam znao, napravio bih to deset godina prije - objašnjava Vuco koji je poznat i pod pseudonimima General Vasilij Mitu.

- Osjetio sam da u meni ima više, ne samo izričaja, već više ljudi. Volim Rusiju i Ruse, volio bih da sam Rus, a Mitu mi je bio dobar igrač pa sam tako iskombinirao ime - kaže i dodaje da mu je na početku karijere puno značio Tifa kojeg je kasnije gledao i kao uzora.

- Nisam želio biti pjevač, to mi je bilo nekako bez veze, ali kada sam vidio reklamu za Bijelo dugme i Tifu to mi se svidjelo pa sam poželio biti kao on. Kada sam vidio da mogu pjevati njihove pjesme, znao sam da mogu pjevati najbolje jer je i on tada bio najbolji - govori i dodaje da su mu u vrhu, kada su u pitanju hrvatski glazbenici, i Mišo Kovač te Branimir Štulić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Siniša Vuco u 24 pitanja 14:28

- Mišo mi je jako drag zbog svoje povezanosti s publikom, a Branimira Štulića zbog njegovog rock ’n rolla - komentira Vuco koji je pored muzičke pokušao izgraditi i političku karijeru.

- Bio sam par puta blizu da uđem u Hrvatski sabor. Da sam uspio vjerojatno bih malo opuštenije živio, a možda bih i zaposlio nešto rodbine - zaključuje Vuco i dodaje da je njegova karijera tek počela. Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang