To je to što me zanima!

Vuco je snimio spot s kolegom: Pije u kafani i žali se na život...

Pjesmu su uspjeli snimiti prije nego što je svijet, pa i Lijepu Našu, zahvatila pandemija korona virusa, ali su čekali nekoliko mjeseci da snime spot jer je Vuco “karantenu” proveo u Splitu
Vidi originalni članak

Pjevaču Matiji Krnjaku (31) iz Šenkovca rekli su da izgleda i zvuči kao Siniša Vuco (49) pa se odvažio i pitao ga za duet.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Vucom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad je čuo moju pjesmu ‘Sve kafane znaju moje ime’, Vuco se oduševio mojim glasom. Rekao je da imam rašpav glas, koji polako nestaje s estrade - kaže nam Matija, koji se glazbom bavi od 14. godine.

Zajedno su snimili rock baladu o propaloj ljubavi “Sad moje suze teku”. Pjesmu su uspjeli snimiti prije nego što je svijet, pa i Lijepu Našu, zahvatila pandemija korona virusa, ali su čekali nekoliko mjeseci da snime spot jer je Vuco “karantenu” proveo u Splitu. U spotu dvojac pije u kafani i žali se jedan drugome o životu.

24 PITANJA Siniša Vuco: 'Nisam želio biti pjevač, to mi je bilo nekako bez veze, ali onda sam vidio Tifu...'

- Vuco je privatno drukčiji od onoga kako izgleda u javnosti. I puno je pričljiv - nasmijao se Krnjak. Vuco je također nahvalio Matiju rekavši nam da je sjajan dečko pred kojim je blistava budućnost. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BoboNovi 03.08.2020.

    Propao si ko jugoslavia. Ljudi su vidjeli kakav si zapravo covjek i egomanijak pa ti nove pjesme ne slusa niti rodbina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare