To je to što me zanima!

Vuica otkriva: 'Nije tajna da je haljinu prije Tamare Loos nosila Severina. Ne želim sve prodati'

Dizajnerica čije ime stoji iza brojnih kreacija poznate pjevačice oglasila se nakon što je nova voditeljica 'Plesa sa zvijezdama' u nedjelju nosila istu haljinu kao i Severina prije 11 godina
Vidi originalni članak

Nova voditeljica 'Plesa sa zvijezdama', Tamara Loos (36) nosila je haljinu koju je prije 11 godina odjenula i Severina (50). Nedavno je poznata dizajnerica, Matija Vuica (65), čije ime i stoji iza te kreacije podijelila svoje mišljenje o tome na društvenim mrežama.

 

- Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala - objasnila je i dodala kako su je više puta djevojke pitale zašto ju ne proda.

OSVOJILA POZORNICU Tamara Loos u seksi, prozirnom izdanju: Noge su u prvom planu

- Nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina izložena je u ateljeu i zauzima posebno mjesto u mojoj povijesti - napisala je dalje Matija kojoj se obratio dizajner Marko Grubnić i predložio da tu kreaciju nosi i Tamara.

- Znala sam da Loos neću moći odoljeti, nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesnom podiju - poručila je i dodala da treba i dalje reciklirati stare haljine.

VEĆ VIĐENO Sjećate se Severinine prozirne haljine? Tamara Loos 'isfurala' ju je 11 godina kasnije u emisiji

Podsjetimo, Severina se u dvoru Karađorđevića te 2012. godine na dodjeli nagrada za osobu godine magazina 'Hello' pojavila u ovoj providnoj haljini, a mnogi mediji komentirali su to kao neprikladno i neprihvatljivo.

U nedjelju je Tamara opet 'isfurala' ovu prozirnu, seksi haljinu kojom je iznenadila gledatelje.

Cijena slave u pandemiji Svjedočanstva s estrade: 'Sve nas je 'ubila' korona. Neki su išli kod kamatara i požalili'

- Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete - rekla je za Novu TV.

- I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast - dodala je voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • goazd 02.04.2023.

    Da si imala kupca prodala bi

  • Cirenac 30.03.2023.

    Ta haljina je dušu dala za pomesti patog.

  • _Varešak_ 30.03.2023.

    Ta kreacija nevalja ni po pišljiva boba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare