To je to što me zanima!

Vukašinović slomljen od boli: Dozivao je preminulu kćer Maju

Iako si je ona već dva puta pokušala oduzeti život, on je pred njenu smrt taman pomislio da će sve biti uredu jer je opet krenula na odvikavanje od droge. I onda ga je snašla užasna tragedija, rekao je izvor
Vidi originalni članak

Nakon što je saznao da je njegova kći Maja Avdibegović (35) pronađena mrtva u svom stanu, a Milić Vukašinović (68) odmah je sa suprugom Suzanom otišao za Sarajevo.

TRAGEDIJA U SARAJEVU Kćer bivšeg bubnjara Dugmeta Vukašinovića pronašli su mrtvu

Kako piše Kurir, rokeru je pozlilo prije nego što je mrtvo tijelo njegove jedinice odvezeno na obdukciju da bi se utvrdio uzrok smrti.

- Milić je van sebe. Iako si je ona već dva puta pokušala oduzeti život, on je pred njenu smrt taman pomislio da će sve biti uredu jer je opet krenula na odvikavanje od droge. I onda ga je snašla užasna tragedija. Čim je kročio u Sarajevo, srce samo što mu nije stalo. Preznojio se, a u licu je poblijedio. Počeo je plakati i dozivati Maju, da bi se zatim rukom oslanjao na zid jer je malo nedostajalo da se onesvijesti. Srećom, pa se njegova supruga ne odvaja od njega i brzo je reagirala. Sklonila ga je u drugu prostoriju i osvježila ga vodom - otkrio je izvor i dodao da je Milić sve obaveze oko sahrane preuzeo na sebe.

BIVŠI BUBNJAR DUGMETA Milić shrvan zbog smrti kćeri: 'Ubijalo ju je što ne vidi djecu'

 - Nije imao vremena za oplakivanje, jer je rješavao bitne stvari, od pogrebne opreme, grobnog mjesta, liječničkih nalaza. U pomoć su mu pritekli dugogodišnji prijatelji. Tijelo je odvezeno na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti jer Vukašinovići sumnjaju da se Maja predozirala heroinom, koji je kupila od novca koji joj je Milić dao za hranu - zaključuje izvor.

VIDI OVO: Snimka 911 poziva otkriva nove detalje o Demi.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • japanokinez 27.07.2018.

    Bio sam u nekoliko navrata vani s tom ribom, bila je prava ljepotica, a društvo koje je mislila da joj želi dobro, sada se skrivaju po mišjim rupama.

  • ha eto 27.07.2018.

    Jad i bijeda 24

  • šargopirgasta 27.07.2018.

    Ovo je strašno. Što ga razapinjete po portalima, čovjeku se dogodila najveća tragedija koja može zadesiti ljudsko biće. Čemu analize, prepričavanja...pa neće plesati i svirati, ono, naravno da mu je loše, da mu je slabo, da se ne osjeća dobro....Ostavite ih neka žaluju za svojim djetetom

Komentiraj...
Vidi sve komentare