To je to što me zanima!

WAGsice pokazale atraktivne linije i zasjenile nogometaše

Poznati nogometaši zajedno uživaju na odmoru u Španjolskoj, ali ovaj put pažnju plijene njihove bolje polovice
Vidi originalni članak

Jedni od najpoznatijih nogometaša današnjice, Lionel Messi (32), Luis Suárez (32) i Cesc Fàbregas (32) odlučili su se za zajedničko krstarenje španjolskom obalom. Ovaj su put pažnju proslavljenim nogometašima uzele njihove supruge koje su im pravile društvo. 

Dok su Messi, Suárez i Fàbregas najviše vremena provodili u ležernom muškom druženju te pazeći na djecu, njihove supruge neometano su uživale sunčajući se na palubi jahte. 

Antonella Roccuzzo (31), supruga Lionela Messija, Sofia Balbi (29), supruga Luisa Suáreza te Fàbregasova supruga Daniella Semaan (44), osim pokazujući atraktivne linije, vrijeme su kratile i fotografirajući se, a svojim zaigranim ponašanjem u minijaturnim kupaćim kostimima, mamile su poglede okupljenih. 

IZVUKAO SE ARGENTINAC Drama na Ibizi! Zaštitari su spašavali Messija od napadača

Messi se prije nekoliko dana na ljetovanju u Španjolskoj našao u središtu skandala kada su u javnost procurile informacije kako je prisustvovao zabavi na kojoj je doživio okršaj s nepoznatim muškarcem. Muškarac je nogometaša pokušao napasti i fizički, ali su se umiješali zaštitari pa je Messi zabavu napustio bez ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 31.07.2019.

    Zasjenile? Znači zaštitile od sunca...

  • casper747 31.07.2019.

    odlicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare