To je to što me zanima!

Weinsteina su odvezli u bolnicu zbog velikih bolova u prsima...

Porota je 24. veljače nekoć najutjecajnijeg holivudskog muškarca proglasila krivim za seksualni napad na asistenticu Mimi Haleyi i silovanje bivše glumice u usponu, Jessice Mann
Vidi originalni članak

Bivši filmski mogul Harvey Weinstein (67), osuđen u srijedu na 23 godine zatvora na sudu u New Yorku zbog seksualnog napada i silovanja, prevezen je u bolnicu jer je osjetio bolove u prsima, javlja agencija Reuters. 

Weinstein je nakon izricanja presude osjetio bolove u prsima te je prevezen iz njujorškoga zatvora Rikers u bolnicu Bellevue kako bi se liječio od 'srčanih tegoba', rekao je Weinsteinov glasnogovornik u mailu.

Prošli tjedan je u Bellevueu bivši filmski producent bio podvrgnut zahvatu ugradnje stenta, prenijelo je nekoliko američkih medija. 
Porota je 24. veljače nekoć najutjecajnijeg holivudskog muškarca proglasila krivim za seksualni napad na asistenticu Mimi Haleyi i silovanje bivše glumice u usponu, Jessice Mann, ali je oslobođen krivnje po najtežoj točki optužnice da je seksualni predator po kojoj je mogao dobiti doživotni zatvor.

Pokret #MeToo koji je nastao kao platforma protiv Weinsteinovih zlostavljanja i proširio se cijelim svijetom, odmah je u srijedu pozdravio izrečenu kaznu.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • max2017 13.03.2020.

    Prepone dobro ...? ...

  • Selo_malo 12.03.2020.

    Njegovi su odvjetnici nesposobni. Trebali su konzultirati Horvatinčićeve odvjetnike. Zar nikada nisu čuli recimo za Sinkopicu?!

  • marky37 12.03.2020.

    ma mozete mu sad staviti soli na rep...

Komentiraj...
Vidi sve komentare