To je to što me zanima!

Whitney pokopali s nakitom za 2,8 mil. kn i zlatnim papučama

National Enquirer objavio je fotografiju pjevačice u lijesu snimljenu tijekom bdijenja. Na sebi je imala dijamantni broš i naušnice te svoju omiljenu ljubičastu haljinu
Vidi originalni članak

Whitney Houston preminula je 11. veljače u kadi hotelske sobe. Smrt je navodno uzrokovala prevelika količina Valiuma, Xanaxa i alkohola. Pokopali su je 19. veljače na groblju Fairview u gradiću Westfieldu u američkoj saveznoj državi New Jersey. Lijes u kojem je pokopana izrađen je od zlata. Pjevačicu su obukli u njezinu omiljenu ljubičastu haljinu i okitili je dijamantnim brošem i naušnicama u vrijednosti 2,8 milijuna kuna. Na nogama je imala zlatne papuče. Časopis National Enquirer objavio je fotografiju pjevačice u lijesu snimljenu unutar pogrebnog poduzeća gdje je obitelj imala bdijenje za Whitney.

Brojni obožavatelji pjevačice na Twitteru su se obrušili na časopis koji ne poštuje privatnost čak ni u najtežim trenucima. 

- Strašno. Whitney ni mrtva ne može imati mira i privatnosti. National Enquirer uistinu pretjeruje - pišu obožavatelji. 

Osoblje hotela Beverly Hilton koje je medijima otkrilo detalje Whitneyine smrti, čak i fotografiralo sobu u kojoj je preminula, dobilo je otkaz. 

- Nekoliko zaposlenika, većinom niže rangiranih, koji su u hotelu kratko radili dobili su otkaz jer su prekršili pravilo o privatnosti gosta koje se mora poštivati jer ih na to obavezuje ugovor - otkriva izvor za RadarOnline.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • MAX 2010 25.02.2012.

    NI sokoli ju ne spase-,Nisam ni znao da to pomaže kod odlaska

  • Maričica 23.02.2012.

    bilo je i bizarnijih stvari... ne kužim ta silna čuđenja!

  • muldihaldi 23.02.2012.

    Je, je moš mislit,bila je dužna ko Grčka,sve je to ona davno pošmrkala.Najobičnija patka.I da umrla je od alkohola i tableta baš ko Amy i mnogi drugi,pouka od droge se ne umire.Ma prekrašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare