To je to što me zanima!

Will Smith se u videu ispričao Chrisu Rocku za šamar: 'Ovdje sam kad god si spreman pričati'

Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se, započeo je Smith video
Vidi originalni članak

Glumac Will Smith (53) objavio je video u kojem se javno ispričao glumcu i komičaru Chrisu Rocku (57) zbog šamara na ovogodišnjoj dodjeli Oskara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smith je na YouTubeu, Instagramu i Facebooku objavio video naziva 'It's been a minute...' (Prošla je minuta) u kojemu se ispričava Rocku za svoje ponašanje.

JAMIE FOXX PRISKOČIO U POMOĆ VIDEO Komičar Dave Chappelle napadnut za vrijeme nastupa, Chris Rock: 'Je li to Will Smith?'

- Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati - rekao je u videu, a također se ispričao i Chrisovoj majki te njegovoj cijeloj obitelji.

Naglasio je da ga supruga Jada Pinkett Smith (50) ni na koji način nije potaknula da učini to što je učinio i dodao da preuzima potpunu odgovornost za svoje postupke.

- Ne postoji niti jedan dio mene koji misli da je to bila ispravno ponašanje u tom trenutku. Niti jedan dio mene ne misli da je to bio optimalan način za nositi se s osjećajem uvrede i nepoštovanja - ispričao je Will.

Osvrnuo se i na često pitanje zašto se nije iste večeri ispričao Chrisu kada je držao govor zahvale jer je dobio nagradu Oskar za najboljeg glumca za film 'Kralj Richard'.

- Tada mi je sve bilo nekako u magli. Nejasno - izjavio je glumac.

Podsjetimo, Chris je na Oskarima u ožujku najavljivao kategoriju 'Najbolji dugometražni dokumentarni film', kad se odlučio našaliti s Willovom suprugom Jadom, koja boluje od alopecije i gubitka kose. Usporedio ju je s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je svojedobno glumila Demi Moore obrijane glave.

Smith se iznenada popeo na pozornicu i fizički nasrnuo na komičara, opalivši mu snažan šamar

- Ne spominji ime moje žene! Začepi svoja je*ena usta - zagrmio je odjednom Will Smith na sa svog sjedala, a holivudske zvijezde oko njega ostale su u čudu.

- O, wow, Will Smith me upravo prebio - rekao je Rock nakon što se Smith vratio na svoje mjesto.

Smith je nakon skandala na svoju inicijativu istupio iz Akademije, koja mu je nakon toga zabranila pristup Oscarima na 10 godina.

LJETOVAO U HRVATSKOJ Chris Rock prvi put progovorio o šamaru Will Smitha: 'Boljelo je, majku mu, ali nisam ja tu žrtva'

Inače, Chris Rock je nedavno ljetovao u Hrvatskoj sa svojim kolegama iz Hollywooda. Prvi dan ljetovanja odlučili su se počastiti večerom u splitskom restoranu, gdje su ih 'uhvatili' fotografi.

S njim su bili David SpadeWoody HarrelsonSacha Baron Cohen i Lake Bell

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nap7 30.07.2022.

    Sam je isprovocirao willa

  • tajnamoja 29.07.2022.

    Ne mozes na dodjeli Oskara pred cijelim svijetom nekoga tako poniziti. Jednostavno kap koja je prelila čašu je velika kao more. Nema potrebe vise ni za razgovorom, ni isprikom. Gotovo.

  • Snjeguljica bez patuljaka 29.07.2022.

    Prvo treba skočiti, pa tek onda reći hop....takva su pravila i inače u životu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare