Obavijesti

Show

Komentari 21

Chris Rock prvi put progovorio o šamaru Will Smitha: 'Boljelo je, majku mu, ali nisam ja tu žrtva'

Chris Rock prvi put progovorio o šamaru Will Smitha: 'Boljelo je, majku mu, ali nisam ja tu žrtva'
11

Chris se na Oscarima ružno našalio s Willovom suprugom Jadom Pinkett - Smith koja boluje od alopecije, a zbog toga je dobio i šamar. Udarac u lice boli, ali ne idem u bolnicu zbog posjekotine od papira, rekao je

VIDEO

Glumac Will Smith za vrijeme dodjele Oscara u ožujku ove godine ošamario je komičara Chrisa Rocka nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge Jade (50). Rock je napokon javno progovorio o tom incidentu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glupiraju se na jahti. VIDEO

- Svatko tko kaže da riječi bole nikada nije dobio udarac u lice. Da, boljelo je, majku mu, ali nisam žrtva. Otresao sam se od tog sranja i drugi dan otišao na posao. Ne idem u bolnicu zbog posjekotine od papira - rekao je Chris, prenosi magazin People.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Podsjetimo, Chris je najavljivao kategoriju 'Najbolji dugometražni dokumentarni film', kad se odlučio ružno našaliti s Willovom suprugom Jadom Pinkett - Smith, koja boluje od alopecije i gubitka kose. Usporedio ju je s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je svojedobno glumila Demi Moore obrijane glave.

Smith se iznenada popeo na pozornicu i fizički nasrnuo na komičara, opalivši mu snažan šamar

Top 10 fotki holivudske elite s ljetovanja na našem Jadranu
Top 10 fotki holivudske elite s ljetovanja na našem Jadranu

- Ne spominji ime moje žene! Začepi svoja je*ena usta - zagrmio je odjednom Will Smith na sa svog sjedala, a holivudske zvijezde oko njega ostale su u čudu.

The 94th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

- O, wow, Will Smith me upravo prebio - rekao je Rock nakon incidenta. 

Glumac je nakon skandala na svoju inicijativu istupio iz Akademije, koja mu je nakon toga zabranila pristup Oscarima na 10 godina.

- Odbor je odlučio da od 8. travnja 2022. g. Smithu neće čitavo desetljeće biti dopušteno prisustvovati bilo kakvim akademskim događajima ili programima, uživo ili virtualno, uključujući i dodjelu Oscara - naveli su u priopćenju te nadodali:

- Akcija koju danas poduzimamo odgovor je na ponašanje Willa Smitha te je korak prema cilju zaštite sigurnosti naših izvođača i gostiju i vraćanju povjerenja u Akademiju. Također se nadamo da ovime može započeti vrijeme oporavka za sve uključene i pogođene.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Inače, Chris Rock je nedavno ljetovao u Hrvatskoj sa svojim kolegama iz Hollywooda. Prvi dan ljetovanja odlučili su se počastiti večerom u splitskom restoranu, gdje su ih 'uhvatili' fotografi. Sa njim su bili David SpadeWoody Harrelson, Sacha Baron Cohen i Lake Bell

EKSKLUZIVNO Glumica Lake Bell u suzama napustila društvo, Chris Rock ju je tješio

Holivudska elita posjetila je Korčulu, otok Vrnik, Split, Dubrovnik i Zaton. Kupali su se na lokalnim plažama, ali i uz mega jahtu koju su unajmili. Na jahti se glumcima i komičarima pridružio poznati reper P. Diddy. S njima je otišao na večeru na otok Vrnik, gdje su upoznali Severinu. 

EKSKLUZIVNO: Chris Rock i djevojka Lake Bell s prijateljima odlaze s jahte na večeru u Split

Chris Rock i djevojka Lake Bell vezu su potvrdili upravo na ljetovanju u Hrvatskoj, a par je 'uhvaćen' u romantičnoj šetnji Dubrovnikom. Izgledali su sretni i zaljubljeni. 

Dubrovnik: Chris Rock u romantičnoj šetnji s djevojkom Lake Bell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...