Show

Komentari 4

VIDEO Komičar Dave Chappelle napadnut za vrijeme nastupa, Chris Rock: 'Je li to Will Smith?'

VIDEO Komičar Dave Chappelle napadnut za vrijeme nastupa, Chris Rock: 'Je li to Will Smith?'

Društvenim mrežama počeo je kružiti video koji prikazuje muškarca koji je izašao na pozornicu i nasrnuo na komičara Davea Chappellea, a zatim ga je  osiguranje odvuklo. Navodno je bio naoružan nožem i pištoljem

Komičara Davea Chappellea (48) sinoć je na pozornici festivala 'Netflix Is A Joke' u Los Angelesu za vrijeme stand-up nastupa napao nepoznati muškarac iz publike, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Društvenim mrežama počeo je kružiti video koji prikazuje muškarca koji je izašao na pozornicu i nasrnuo na komičara, a zatim ga je  osiguranje odvuklo.

U publici je bio i glumac Jamie Foxx (53), koji je pojurio na pozornicu kako bi pomogao obuzdati napadača. Chappelle, koji je prošle godine izazvao bijes trans zajednice kontroverznim komentarima, nastavio je s točkom i našalio se kako je napadač bio trans muškarac.

USA - 17th Annual Chrysalis Butterfly Ball - Los Angeles

Komičar  Chris Rock (57) je nastupio nešto kasnije na festivalu, te povezao napad sa nedavnim skandalom na Oscarima. Izašao je na pozornicu i našalio se: 'Je li to Will Smith?'

Policija Los Angelesa potvrdila je za američke medije da je reagirala na incident na festivalu, a privedeni napadač navodno je bio naoružan pištoljem i nožem.  

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM