To je to što me zanima!

'William i Kate jako su zabrinuti i tjeskobni. Sve su bliže tronu'

Kralj Charles III. liječi se od raka koji mu je dijagnosticiran početkom veljače, a upravo zbog toga mnogi vide Kate i Williama kao novi kraljevski par, a to njima izaziva tjeskobu
Vidi originalni članak

Kralj Charles III. otkrio je početkom veljače da boluje od raka, a krajem ožujka rak je dijagnosticiran i princezi Kate koja bi sada mogla sjesti na tron sa suprugom Williamom. Nakon šokantne dijagnoze raka kralja Charlesa (75), princ William (41) i princeza Kate Middleton (42) vrlo su tjeskobni i zabrinuti zbog toga što bi mogli uskoro postati kralj i kraljica. 

PIPPA MIDDLETON Njezin suprug ima više novca od budućeg kralja! Sestra Kate Middleton 'leži' na bogatstvu

Charles i Kate trenutno su na liječenju zbog svojih dijagnoza pa će tako William zamijeniti svog oca, britanskog kralja, a supruga će mu se pridružiti nakon ozdravljenja, navodi Mirror.

- Nakon Charlesove dijagnoze William i Kate su sve bliže dolasku na prijestolje. Izgledi za to, rečeno mi je, kod njih izazivaju intenzivnu tjeskobu - kazala je Tina Brown, bivša urednica Vanity Faira. 

TRADICIONALNO ZA USKRS Ponovno u javnosti nakon teške dijagnoze: Kralj Charles došao je na misu zajedno s obitelji

Kralj Charles III. i kraljica Camilla pojavili su se na uskrsnoj misi u Windsoru, a to je tradicija kraljevske obitelji koja se ne izbjegava.

Kralj se tada rukovao i razgovarao s onima koji su se okupili u dvorcu nakon mise. Iako nastavlja s liječenjem, mnogi su i dalje zabrinuti. 

TEŠKO RAZDOBLJE Kraljevska obitelj je iscrpljena: 'Kralj Charles nije ovo mogao ni zamisliti kad je preuzeo krunu'

Kate je 22. ožujka šokirala sve otkrićem svoje dijagnoze, a nedavno je američka tvrtka za vizualne medije Getty Images dodalo napomenu uz videozapis u kojem princeza od Walesa otkriva svoju dijagnozu raka što je 'podiglo prašinu' u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovaj isječak je osigurala treća organizacija i možda nije u skladu s uređivačkom politikom Getty Imagesa - navela je agencija, a prenio Independent.

POGLEDAJTE VIDEO: ČEKIĆ JE PRAVA STVAR ZA TRENING

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vinja 09.04.2024.

    I kraljevi i prinčevi, princeze i kraljice, samo su ljudi, koji su stjecajem okolnosti postali uvaženi i drugačiji u mogućnostima života. Zato je jedina pravica u životu smrt, koja ne štedi nikog, bio prosjak ili kralj. William i Kate su zabrinuti jednako kao svi potomci bolesnog člana obitelji i to je normalno.

  • kriza 08.04.2024.

    Bog mu dao da ozdravi,dobar je covijek

  • mala vatra 08.04.2024.

    Stiglo ga Dianino prokletstvo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare