To je to što me zanima!

William i Kate od intervjua su u šoku, a stručnjakinja za govor tijela tvrdi kako to i pokazuju

Kate i William navodno nisu znali kroz kakve su sve nedaće na dvoru prošli Meghan i Harry. Ipak, stav obitelji i dalje je jasan. Sve se to trebalo i moralo riješiti privatno
Vidi originalni članak

Intervju koji su princ Harry (36) i Meghan Markle (39) na američkoj televizijskoj kući CBS dali Oprah Winfrey (67) tema je broj jedan cijelog tjedna u Velikoj Britaniji, a najsnažnije je svakako odjeknula optužba od strane para, koji je britansku kraljevsku obitelj proglasio rasističkom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica je navodno najviše bijesna upravo zbog te izjave te je pokrenula vlastitu istragu na dvoru, no konsenzus obitelji je kako, naravno, nisu rasisti te se ograđuju od takvih prozivki. 

- Mi nismo rasistička obitelj. Nisam razgovarao s bratom, ali hoću - rekao je okupljenima princ William (38), koji je duboko potresen ovim optužbama, tvrdi izvor blizak obitelji, a prenose britanski tabloidi

Tvrdi i kako Kate i William suosjećaju s Harryjem i Meghan nakon svega te da nisu imali pojma kroz kakve su sve stvari prošli. Ipak, stav obitelji i dalje je jasan. Sve se to trebalo i moralo riješiti privatno. 

BODRI DRUGOG UNUKA Kraljica se slaže s Williamom: 'Optužbe o boji kože su lažne'

Stručnjakinja za govor tijela analizirala je prve istupe Williama i Kate, o kojima se u intervjuu značajnim dijelom i govorilo te zaključila kako su vidno uzdrmani. 

- Čini se da je William htio, kao što je to učinio njegov otac Charles, samo produžiti bez komentara, ali njegova potreba da odgovori bila je jača od toga. Čak i kroz masku čulo se nešto kao kratak ironičan smijeh, prije nego što se obratio okupljenima. Brzina kojom je odgovorio otkriva snažne emocije iako ih on pokušava prikriti. Djeluje čvrsto, ali u isto vrijeme i popustljivo, kao veliki brat koji s mlađim želi porazgovarati nakon što je ovaj prekršio neka kućna pravila. On je s Kate otišao brzim korakom, a jednu je ruku stavio iza njenih leđa kao da je požuruje. Također se poigravao s maskom, što pokazuje da postoji barijera te da želi završiti razgovor. Ipak, pitanje o rasizmu nije mogao ignorirati - kazala je stručnjakinja Judi James za Daily Mail te zaključila kako su na malim detaljima pokazali da stvari ipak ne drže pod kontrolom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kung fu panda 13.03.2021.

    Ma da Megan sad priča ko da je došla iz Zanzibara pa jadna nije imala pristup internetu i nije znala gdje se i za koga udaje plus ne vjerujem ženi koja kaže ne valja otac,sestra,šogorica, šogor ,svekar,baba eto samo ona jadna ispravna i u pravu ima stara poslovica koja kaže ako sam u svadji sa cijelim selom nije problem u selu nego u meni

  • ludaluda 12.03.2021.

    kakvi su to strucnjaci???hahahhaha

  • Steven King 12.03.2021.

    Jaoooo oni žive u bajki, princ i princeza a nad kraljevstvom se navukao crni oblak... Jaoooo koja drama

Komentiraj...
Vidi sve komentare