To je to što me zanima!

William i Kate s djecom pružili podršku kraljici na ceremoniji u čast pokojnom princu Phillipu

Princ William, Kate i djeca uskladili su se za ovo prigodu u tamnim bojama i prošetali kroz crkvu držeći se za ruke, dok je najmlađi princ Louis ostao kod kuće
Vidi originalni članak

Na vjerskoj ceremoniji u čast preminulog supruga kraljice Elizabete II. (95), princa Philipa, pojavili su se i princ George (8) te princeza Charlotte (6). U Westminstersku palaču došli su s roditeljima, princem Williamom (39) i Kate Middleton (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi princ i princeza ne pojavljuju se često u javnosti, no ovoga puta su u teškim trenucima došli pružiti utjehu baki. Ipak, tijekom mise kraljicu su prevladale emocije, pa je pustila i suzu. Princ William, Kate i djeca uskladili su se za ovo prigodu u tamnim bojama i prošetali kroz crkvu držeći se za ruke, dok je najmlađi princ Louis (3) ostao kod kuće. Kraljica i njena kćer princeza Anne (71) za godišnjicu smrti princa Philipa odjenule su se u zeleno jer je to bila njegova omiljena boja i time mu odale počast.

Podsjećamo, kraljica se ovom prilikom prvi puta pojavila u javnosti nakon dugo vremena nakon niza zdravstvenih problema koje joj je uzrokovao koronavirus

HODA UZ POMOĆ ŠTAPA Kraljica nakon dugo vremena u javnosti: Stigla na svečanost u čast pokojnom princu Philipu

U Westminsterskoj palači gdje se i održava ceremonija, uvedene su posebne mjere za njezinu udobnost pa tako će ona trajati 45 minuta, a i put će joj biti skraćen zbog mobilnosti. Kraljica je na događaj došla iz dvorca Windsor s vojvodom od Yorka. Ovo je prvo pojavljivanje princa Andrewa (62) nakon suđenja zbog seksualnog napada.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 29.03.2022.

    Pružili podršku kraljici??? Otišli na misu godišnjicu (zadušnicu) kao i svaka obitelj koja do toga drži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare