To je to što me zanima!

Williams je imao Parkinsonovu bolest, to ga na kraju dotuklo?

Glumčeva supruga rekla je da se Robin teško nosio sa spoznajom da je bolestan i nije znao kako će svijetu reći da, povrh svega, ima i Parkinsonovu bolest
Vidi originalni članak

Život si je oduzeo u 64. godini objesivši se o remen na vrata ormara u svojoj spavaćoj sobi. Robin Williams borio se s depresijom, bio na odvikavanju od alkohola i kokaina, no njegova obitelj znala je da se glumac bori s još jednom teškom bolešću. 

Williams je imao Parkinsonovu bolest. Njegova supruga Susan Schneider za BBC je rekla da se Robin ostavio poroka, no nije bio spreman suočiti se s činjenicom da ima Parkinsonovu bolest. Također, nezamislivo mu je, kaže Susan, bilo javnosti otkriti taj detalj svog života iako je o depresiji i alkoholizmu i ovisnosti o drogama otvoreno pričao. Postao je, dodala je, jako anksiozan.

Glumcu su Parkinsonovu bolest dijagnosticirali nedavno, no navodno je već dosta napredovala. Riječ je o neurološkom poremećaju koji, vjeruje se, uzrokuje mješavina genetičkih i faktora iz okruženja. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 15.08.2014.

    Gooooooood morning Croatianam

  • alladin_1 15.08.2014.

    da Robine, toliko si se davao drugima, toliko si financijski pomagao mase ljudi, pitanje je gdje je bila pomoć, osmijeh i topla ljudska riječ koti pružila nadu kada je tebi to bilo potrebno ?? Imam frendicu koja cijeli životr živi tako da pomaže ljudima, dok je bila dijete nije niti bila svjesna da njen osmijeh obasjava i doslovno liječi sve one tužne ljude i one bez nade, ali kada je njoj trebala pomoć i topla riječ je ostajala sama. Nitko baš tada nije imao vremena.- to je valjda karma takvih ljudi.

  • 15.08.2014.

    E sad... možete razglabati u nedogled. pravu istinu teško je znati (samo on "zna")

Komentiraj...
Vidi sve komentare