To je to što me zanima!

'X-Men: Apokalipsa': Jackman se za ulogu nabildao do kraja

Kada smo 2000. godine prvi put vidjeli Hugha Jackmana u ulozi živčanog kanadskog drvosječe Wolverinea, imali smo priliku gledati žilavu i vitku priliku. Stvari su se dosta promijenile
Vidi originalni članak

Kanadski glumac i kaskader Alain Moussi (pojavljuje se u 'Warcraft: Početak', 'Odredu otpisanih' i novom 'Kickboxeru') je objavio na Instagramu svoju sliku sa snimanja 'X-Men: Apocalypse', u kojem je bio dubler za Hugha Jackmana. Na slici se vide Moussi i Jackman, obojica opremljeni u opremu 'Weapon X'-a.

Na slici je poprilično jasno vidljivo do koje granice je Hugh Jackman 'dotjerao' svoje tijelo, odnosno mišiće. Ako bude u istoj formi i za naredni film u kojem se pojavljuje Wolverine, poprilično smo sigurni da nas čeka kvalitetan prikaz 'starijeg' Wolverinea.

Iako se naslov novog filma o Wolverineu mijenja praktički svakodnevno, trenutačno se najviše nade polaže u ime 'Wolverine: Weapon X'. Po svemu sudeći, taj film bi trebao biti posljednji uradak u kojem će Wolverinea glumiti Hugh Jackman. Kamo će serijal poslije njegovog odlaska, još uvijek nije najavljeno.

'Wolverine 3' u kina stiže početkom ožujka 2017. godine, dok 'X-Men: Apocalypse' i 'Warcraft: Početak' možete upravo sad pogledati u kinima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare